4 Seasons Lugano/Brookline 240 cm dining tuinset 7-delig
4 Seasons Lugano/Brookline 240 cm dining tuinset 7-delig
4.373,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.373,00.3.649,00Huidige prijs is: €3.649,00. Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Lugano/Brookline 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €4.373,00.Huidige prijs is: €3.649,00.

-17%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Lugano/Brookline 240 cm dining tuinset 7-delig
Laat je betoveren door de stijlvolle 4 Seasons Outdoor Lugano dining tuinstoel in combinatie met de ranke en unieke Brookline dining tuintafel van Lifestyle. De elegante en minimalistische tuinstoel blinkt uit met een ultrastrak stoelframe en een hoogwaardig afgewerkte kuip. De verschillende elementen vinden hun weerklank in de kwalitatief superieure dining tafel. Zo ontstaat er een one-of-a-kind tuin diningset waar je jarenlang plezier aan kunt beleven. Kom het comfort en de kwaliteit zelf ervaren in een van onze Tuinmeubelshop Megastores. Onze deskundige medewerkers staan voor je klaar!
De 4 Seasons Lugano/Brookline 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x 4 Seasons Outdoor Lugano dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Brookline dining tuintafel 240 x 120 cm Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Lugano dining tuinstoel
4 Seasons biedt op de Lugano serie maar liefst tien jaar garantie. Dit zegt veel over de kwaliteit van het product. De Hularo wickerdraden zijn stevig, duurzaam en onderhoudsarm. Het aluminium frame is weersbestendig en roestvrij. De kussens mogen in alle weersomstandigheden buiten blijven liggen. Dat betekent natuurlijk niet dat je de kussens nooit hoeft schoon te maken. Gebruik hiervoor onze Garden Collections textielreiniger!
Eigenschappen Lifestyle Brookline dining tuintafel 240 x 120 cm
De Lifestyle Brookline dining tuintafel bestaat uit een hoogwaardig teakhouten tafelblad en een aluminium pootstel. Teakhout is een duurzame houtsoort met een natuurlijk hoog oliegehalte. Hierdoor is het hout uitstekend geschikt voor buitengebruik. Teakhout heeft een fijne structuur waardoor het hout fijn aanvoelt. Het hout gaat na verloop van tijd vergrijzen, wat de tuintafel een unieke en stoere uitstraling geeft. Ook kunnen er houtscheurtjes ontstaan. Het hout is ook bruin te behouden door het tafelblad te behandelen met Garden Collections Teak Protector. Het pootstel van de Lifestyle Brookline dining tuintafel is gemaakt van hoogwaardig aluminum. Aluminium heeft als voordelen dat het sterk en licht van gewicht is, en geen onderhoud nodig heeft. Bovendien is het aluminium voorzien van een poedercoating. Dit is een extra coating op het aluminium wat het materiaal een extra beschermlaag geeft. De Lifestyle Brookline dining tuintafel kan het gehele jaar door buiten blijven staan.