4 Seasons Outdoor Elba/Bristol 220 cm dining tuinset 7-delig stapelbaar
4 Seasons Outdoor Elba/Bristol 220 cm dining tuinset 7-delig stapelbaar
2.182,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.182,00.1.769,00Huidige prijs is: €1.769,00. Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Outdoor Elba/Bristol 220 cm dining tuinset 7-delig stapelbaar

Oorspronkelijke prijs was: €2.182,00.Huidige prijs is: €1.769,00.

-19%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Elba/Bristol 220 cm dining tuinset 7-delig
De 4 Seasons Outdoor Elba dining tuinstoel in combinatie met de Garden Collection Bristol tuintafel 220 x 90 cm is een tuinset met een strakke look en natuurlijke uitrstraling uit de enorme collectie van Tuinmeubelshop. Uiteraard kun je jouw tuinset ook zelf samenstellen met een ander type tuinstoel of tuintafel. Neem gerust contact met ons op, of bezoek één van onze Megastores en laat je inpsireren en adviseren!
De 4 Seasons Outdoor Elba/Bristol 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x 4 Seasons Outdoor Elba dining tuinstoelen
1 x Garden Collections Bristol dining tuintafel 220 x 90 cm
Eigenschappen 4 Seasons Elba dining tuinstoel
De 4 Seasons Outdoor Elba dining is een van de innovatieve modellen uit de 4 Seasons Outdoor Taste collectie. Deze strakke design dining tuinstoel is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het framewerk is gemaakt van Roest Vast Staal en voorzien van een antraciet poedercoating. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel volledig weersbestendig is. Daarnaast is de tuinstoel bespannen met rope. Rope is een volledig kunststof draad dat flexibel is en aanvoelt als stof. Dit geeft de tuinstoel een fantastisch zitcomfort. De 4 Seasons Elba dining tuinstoel is standaard voorzien van een zitkussen. Dit kussen is uitritsbaar en koud uitwasbaar. De 4 Seasons Elba dining tuinstoel is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje en de kussens zijn uitwasbaar. Ons advies is om de tuinkussens droog op te bergen als je deze niet gebruikt. De tuinmeubelen kunnen het gehele jaar buitenstaan. In het najaar en de winterperiode adviseren wij de tuinmeubelen te beschermen met onze Outdoor Cover beschermhoezen.
Eigenschappen Garden Collections Bristol dining tuintafel 220 x 90 cm
De Garden Collections Bristol dining tuintafel (220 x 90 cm) is een stevige en robuuste teakhouten tuintafel. De tuintafel is goed geschikt voor 6 tot 8 zitplaatsen. Het hout is behandeld met een speciale Old Teak Greywash, wat de tuintafel een warm en stoer uiterlijk geeft. Het teakhout is afkomstig van goedgekeurde plantages uit Indonesië en voorzien van het Indonesian Legal Wood® Label. Het stoere karakter van de tuintafel komt na verloop van tijd nog meer tot uiting door de natuurlijke werking van het teakhout, waardoor bijvoorbeeld kleine houtscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel zal uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de kleurstelling te behouden zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de Garden Collections onderhoudsmiddelen beschikbaar. De Garden Collections Bristol tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.