4 Seasons Outdoor Elba/Derby rond 130 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar
4 Seasons Outdoor Elba/Derby rond 130 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar
1.564,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.564,00.1.369,00Huidige prijs is: €1.369,00. Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Outdoor Elba/Derby rond 130 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar

Oorspronkelijke prijs was: €1.564,00.Huidige prijs is: €1.369,00.

-12%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Elba/Derby rond 130 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar
De Elba tuinstoel met de ronde Derby tuintafel ademt een vriendelijke vintage sfeer uit in een moderne look. Creëer een zomerse sfeer in uw tuin met deze prachtige tuinset van 4 Seasons Outdoor. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren. De 4 Seasons Outdoor Elba/Derby rond 130 cm dining tuinset 5-delig stapelbaar bestaat uit: 4 x 4 Seasons Elba dining tuinstoel 1 x 4 Seasons Derby dining teak tuintafel rond 130 cm Eigenschappen 4 Seasons Elba dining
De 4 Seasons Outdoor Elba dining is één van de innovatieve modellen uit de Taste 4 Seasons Outdoor collectie. Deze strakke design dining tuinstoel is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het framewerk is gemaakt van Roest Vast Staal, en voorzien van een antraciet poedercoating. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel volledig weersbestendig is. Daarnaast is de tuinstoel bespannen met rope. Rope is een volledig kunststof draad die flexibel is, en aanvoelt als stof. Dit geeft de tuinstoel een fantastisch zitcomfort. De Elba dining tuinstoel is standaard voorzien van een zitkussen. Dit kussen is uitritsbaar en koud uitwasbaar. De Elba dining tuinstoel is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje, en de kussens zijn uitwasbaar. Ons advies is om de tuinkussens droog op te bergen als je deze niet gebruikt. De tuinmeubelen kunnen het gehele jaar buitenstaan. In het najaar en de winterperiode adviseren wij de tuinmeubelen te beschermen met onze Outdoor Cover beschermhoezen.
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Derby tuintafel rond 130 cm
De 4 Seasons Outdoor Derby tuintafel 130 cm rond is een royale dining tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De combinatie van het aluminium pootstel en het teakhouten tafelblad maakt deze tafel tot een prachtig geheel. Het robuuste pootstel is volledig van aluminium en voorzien van een speciale poedercoating. Hiermee is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de tuintafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greywash waardoor de tuintafel een stoer uiterlijk heeft. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren, als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden, door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Sealer. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuintafel niet af te dekken met een afdekhoes.