4 Seasons Outdoor Proton/Ambassador 280 cm dining tuinset 7-delig
4 Seasons Outdoor Proton/Ambassador 280 cm dining tuinset 7-delig
5.472,00 Oorspronkelijke prijs was: €5.472,00.4.929,00Huidige prijs is: €4.929,00. Meer informatie
Aanbieding!

4 Seasons Outdoor Proton/Ambassador 280 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €5.472,00.Huidige prijs is: €4.929,00.

-10%

Meer informatie

4 Seasons Outdoor Proton/Ambassador 280 cm dining tuinset 7-delig
Low dining is een nieuwe, maar populaire trend in de tuinmeubelwereld. Heerlijk ontspannen hapjes eten en drankjes drinken op een zomerse avond! Met de 4 Seasons Outdoor Proton/Ambassador 280 cm dining tuinset doe je dit ook nog eens in stijl! De Proton tuinstoelen van 4 Seasons Outdoor hebben een moderne uitstraling met een stoer tintje. Het aluminium is erg kubistisch gevormd, waarbij er een stoer element van hout terug te vinden is op de armsteunen. De tafel past hier helemaal bij! De Ambassador tuintafel van Taste heeft een teakhouten tafelblad van wel 280 cm lang! Het onderstel is ook in antraciet-kleurig aluminium. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De 4 Seasons Outdoor Proton/Ambassador 280 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x 4 Seasons Outdoor Proton dining tuinstoel
* 1 x 4 Seasons Outdoor Ambassador dining tuintafel 280 x 100 cm Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Proton dining tuinstoel
De 4 Seasons Outdoor Proton dining tuinstoel is gemaakt van gepoedercoat aluminium en teakhout. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de 4 Seasons Outdoor Proton dining tuinstoel tot een duurzame aanschaf. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuinstoel. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout, voelt het hout glad aan. De tuinstoel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuinstoel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuinstoel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Wel adviseren wij om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuinstoel om de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections teak protector.
Eigenschappen 4 Seasons Outdoor Ambassador dining tuintafel 280 x 100 cm
De 4 Seasons Outdoor Ambassador dining tuintafel 280 x 100 cm is één van de meest moderne tuintafels uit de Lifestyle collectie van Tuinmeubelshop. De combinatie van de stoere RVS poten en het teakhouten tafelblad maakt deze tuintafel tot een prachtig geheel. Het robuuste pootstel is volledig van RVS en voorzien van een speciale poedercoating. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Teakhout is een zeer duurzame houtsoort en heeft van nature een hoog oliegehalte. Dit zorgt ervoor dat de tuintafel bijzonder geschikt is tegen alle weersomstandigheden. Vanwege de fijne structuur van het hout, voelt het hout glad aan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Omdat teakhout een 100% natuurproduct is, heeft elke tuintafel een unieke en stoere uitstraling. Ook zal het hout, afhankelijk van de weersomstandigheden, kunnen krimpen of uitzetten waardoor kleine haarscheurtjes kunnen ontstaan. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. Wel adviseren wij om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Teakhout zal na verloop van tijd geleidelijk gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de tuintafel om de bruine hout kleur te behouden door deze te behandelen met Garden Collections teak protector.