Coco Antoni/Ellisse 240 cm dining tuinset 7-delig
Coco Antoni/Ellisse 240 cm dining tuinset 7-delig
3.251,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.251,00.2.419,00Huidige prijs is: €2.419,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Antoni/Ellisse 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.251,00.Huidige prijs is: €2.419,00.

-26%

Meer informatie

Coco Antoni/Ellisse 240 cm dining tuinset 7-delig
Op zoek naar een stijlvol en modern tuinset? Neem dan eens een kijkje naar de Coco Antoni/Ellisse 240 cm dining tuinset. De Coco Antoni dining tuinstoel heeft een aluminium frame met wicker vlechtwerk. Dit zorgt voor een moderne uitstraling. De Santika Ellise dining tuintafel 240 x 107 cm heeft een mooi keramieken tafelblad. Het gehele tuinset is onderhoudsvrij, dus er blijf meer dan genoeg tijd over om te genieten van de zon. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Coco Antoni/Ellise cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Coco Antoni dining tuinstoel
* 1 x Santika Ellisse dining tuintafel 240 x 107 cm Eigenschappen Coco Antoni dining tuinstoel
De Coco Antoni dining tuinstoel bestaat uit een aluminium frame met daaromheen rope gevlochten. Dit zorgt voor een unieke en stijlvolle uitstraling. Rope is gemaakt van een sterke polyester verbinding en voelt warm en zacht aan. Dit zorgt ervoor dat de tuinstoel het gehele jaar door buiten kan blijven staan en heeft de fijne eigenschap dat er geen onderhoud aan is. Het pootstel van de Coco Antoni dining tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als fijne eigenschap dat het licht van gewicht is en bestand is tegen alle weersomstandigheden. Dit pootstel is daarbij behandeld met een antraciet-kleurige poedercoating, wat zorgt voor een extra sterke beschermlaag. Rope in combinatie met aluminium geeft een stoere, maar moderne look in jouw tuin. Het grote voordeel is dat de Coco Antoni tuinstoel licht van gewicht is en dus makkelijk te verplaatsen. De Coco Antoni dining tuinstoel is ook verkrijgbaar in de kleuren sand en naturel.
Eigenschappen Santika Ellisse dining tuintafel 240 x 107 cm
De Santika Zaga dining tuintafel 240 x 107 cm is een tuintafel met een HPL-tafelblad en een aluminium onderstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hoge-druk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad bestand is tegen alle weersomstandigheden en erg sterk is. Krasvorming komt hierdoor nauwelijks voor. Ook is het materiaal zeer vast van kleur. Het pootstel van de Santika Ellisse tuintafel is vervaardigd van aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling heeft en volledig weerbestendig is. De Santika Ellisse dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te laten staan. De tuintafel kan met een licht schoonmaakmiddel gereinigd worden.