Coco Azzano/Villagio 230 cm dining tuinset 7-delig
Coco Azzano/Villagio 230 cm dining tuinset 7-delig
2.284,00 1.699,00 Meer informatie
Aanbieding!

Coco Azzano/Villagio 230 cm dining tuinset 7-delig

1.699,00

-26%

Meer informatie

Coco Azzano/Villagio 230 cm dining tuinset 7-delig
De Coco Azzano dining tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Villagio dining tuintafel een eigentijdse en stijlvolle tuinset. Door de open structuur van de aluminium/wicker dining tuinstoel ontstaat een ‘luchtige’ uitstraling. Daarnaast zijn de tuinstoelen erg praktisch in het gebruik en erg comfortabel. Wil je deze tuinset in het echt bekijken of liever zelf je tuinset samenstellen uit onze ruime collectie tuinmeubelen? Kom langs in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag verder!
De Coco Azzano/Villagio 230 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Coco Azzano dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 230 x 90 cm Eigenschappen Coco Azzano dining tuinstoel
De Coco Azzano dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en omvlochten met wicker. Het aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze op hoge temperatuur aangebracht laag beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium staat verder bekend om zijn stevigheid en lichte gewicht. Het wicker van de stoel is gemaakt van kunststof. Voordelen zijn dat dit materiaal kleurvast is en onderhoudsvrij. Bovendien mag de stoel het hele jaar buiten blijven staan. De kussens zijn waterafstotend, maar we raden aan om ze bij langdurige regenval wel op te bergen of af te dekken met een beschermhoes.
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 230 x 90 cm
De Lifestyle Villagio dining tuintafel is een volledig aluminium tuintafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een poedercoating wat een extra beschermlaag geeft. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.