Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig
Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig
3.559,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.559,00.2.629,00Huidige prijs is: €2.629,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.559,00.Huidige prijs is: €2.629,00.

-26%

Meer informatie

Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig
Wil jij op een warme zomeravond nog heerlijk met z’n allen buiten dineren? Dan is de Coco Leonardo dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Trente dining tuintafel van 260 x 100 cm perfect voor jou! De comfortabele Coco Leonardo diningstoel in combinatie met de Lifestyle Trente dining eettafel zorgt voor een stijlvolle look in jouw tuin. Je kunt ook jouw eigen tuinmeubelset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in een van onze sfeervolle megastores, wij zitten ook bij jou in de buurt!
Het Coco Leonardo/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino 1 x Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm.
Eigenschappen Coco Leonardo dining tuinstoel cappuccino
De Coco eetstoel is gemaakt van hoogwaardige materialen die volledig weerbestendig zijn. De tuinstoel is gevlochten van 100% kunststof vlechtdraden. Deze draden zijn volledig UV-bestendig en hierdoor kan de stoel het gehele jaar door buiten blijven staan. Het pootstel is, net als dat van de eettafel, gemaakt van hoogwaardig aluminium. Aluminium heeft als belangrijke voordelen dat het een sterk materiaal is en niet kan roesten. Dit maakt de stoel tot een praktische en gebruiksvriendelijke buitenstoel met een unieke uitstraling.
Eigenschappen Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm
De buitentafel is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het dikke tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een echte blikvanger. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De eettafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De teakhouten diningtafel is een royale 6-persoons tafel. Het teakhout is behandeld met een ‘old teak greywash’ finish, wat de buitentafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de buitentafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde onderhoudsproducten beschikbaar. De eettafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. Kijk voor meer informatie over het onderhouden van je buitenset eens verder op onze website!