Coco Olivine/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig
Coco Olivine/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig
4.363,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.363,00.3.229,00Huidige prijs is: €3.229,00. Meer informatie
Aanbieding!

Coco Olivine/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €4.363,00.Huidige prijs is: €3.229,00.

-26%

Meer informatie

Coco Olivine/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig
De Coco Olivine dining tuinstoel is de een van de nieuwste wicker tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Samen met de Lifestyle Trente dining tafel ontstaat een fraaie en degelijke tuinmeubelset met een landelijke uitstraling. De kubu kleurige buitenstoelen staan schitterend bij de warme kleur van de teakhouten tuintafel. Een heerlijke set met tuinstoelen om uitgebreid aan te eten of gewoon van het mooie weer te genieten. Tuinmeubelshop heeft vele filialen, dus we zitten altijd wel in de buurt. Kom gerust eens langs!
Het Coco Olivine/Trente 260 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
· 6 x Coco Olivine dining tuinstoel
· 1 x Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm
Eigenschappen Coco Olivine dining tuinstoel
De Coco buitenstoel bestaat uit een aluminium gepoedercoat onderstel. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten. Ook is de dining stoel hierdoor licht van gewicht waardoor de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen is. De kuip van de eetstoel is gemaakt van breed wicker, dit zorgt voor een prettig zitcomfort en een mooie robuuste landelijke robuust uitstraling. De stoel voor buiten wordt geleverd met een zitkussen. Dit kussen is behandeld met een coating wat het kussen water- en vuilafstotend maakt.
Eigenschappen Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm
De eettafel is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het aluminium pootstel is sterk en kan roesten. De houten tafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De buitentafel is voorzien van het certificaat Indonesian Legal Wood®. Deze 6-persoons teakhouten tuintafel is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tafel voor buiten volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om de tuintafel het gehele jaar buiten te laten staan. Teakhouten tuinmeubelen kun je beter niet af te dekken met een afdekhoes.