Domani Belleza/Talai 180 cm dining tuinset 5-delig
Domani Belleza/Talai 180 cm dining tuinset 5-delig

Domani Belleza/Talai 180 cm dining tuinset 5-delig

989,00

Meer informatie

Domani Belleza/Talai 180 cm dining tuinset 5-delig
Ben jij op zoek naar een innovatief en strak tuinset? Dan is de Domani Belleza dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Talai dining tuintafel 180 x 100 cm wat voor jou! Doordat de Domani Belleza dining tuinstoel is gemaakt van rope en aluminium, past deze perfect bij de Lifestyle Talai dining tuintafel 180 x 100 cm. Deze tuinset heeft plaats voor 4 tot 6 personen! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag onder het genot van een heerlijk kopje koffie of thee.
De Domani Belleza/Talai 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Domani Belleza dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Talai dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Domani Belleza dining tuinstoel
De Domani Belleza dining tuinstoel is één van de innovatieve modellen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Deze strakke design dining tuinstoel is gemaakt van duurzame en hoogwaardige materialen. Het framewerk is gemaakt van duurzaam staal en voorzien van een antraciet poedercoating. Daarnaast is de tuinstoel bespannen met rope. Rope is een volledig kunststof draad die flexibel is en aanvoelt als stof. Dit geeft de stoel een fantastisch zitcomfort. De dining tuinstoel is uitgevoerd in de kleur mixed grey. Dit geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Domani Belleza dining tuinstoel is standaard voorzien van een zitkussen. Dit kussen is uitritsbaar en koud uitwasbaar. De Domani Belleza dining tuinstoel is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje en de kussens zijn uitwasbaar. Ons advies is om de tuinkussens droog op te bergen als je deze niet gebruikt. De tuinmeubelen kunnen het gehele jaar buiten staan. In het najaar en de winterperiode adviseren wij de tuinmeubelen te beschermen met onze Outdoor Cover beschermhoezen. De Domani Belleza dining tuinstoel is een leuke en originele invulling van je terras!
Eigenschappen Lifestyle Talai dining tuintafel antraciet 180 x 100 cm
Het frame van de Lifestyle Talai dining tuintafel is gemaakt van aluminium. Dit aluminium is voorzien van een poedercoating. Deze poedercoating beschermt tegen roest- en corrosievorming. Aluminium is een zeer stevig materiaal, maar tevens licht van gewicht. Dit maakt het bijzonder praktisch en gebruiksvriendelijk. Het tafelblad van de Talai tuintafel is gemaakt van teakhout. Ons teakhout is afkomstig uit Indonesie en voorzien van het Indonesion Legal Wood keurmerk. Teakhout is een natuurproduct. Na verloop van tijd zal het op natuurlijke wijze vergrijzen. Dit proces versterkt het unieke karakter van je tuintafel. Wanneer je echter liever de originele kleur behoudt, adviseren wij om het hout tweemaal per jaar op kleur te houden met onze Garden Collections Teak Protector. Alvorens dit te doen, dien je de tafel eerst schoon te maken en te laten drogen.