Domani Emory/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig
Domani Emory/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig

Domani Emory/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig

689,00

Meer informatie

Domani Emory/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig Als je op zoek bent naar een comfortabel en stijlvol tuinset, dan is de Domani Emory dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm echt wat voor jou! De prachtige Domani Emory tuinstoel gecombineerd met de Lifestyle Sophia tuintafel is een eyecatcher in elke tuin en op elk terras. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze ruime collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Domani Emory/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Domani Emory dining tuinstoel
1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm
Eigenschappen Domani Emory dining tuinstoel De Domani Emory tuinstoel is, net als de Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm, gemaakt van duurzame materialen. Het frame en de poten van de tuinstoel zijn gemaakt van gepoedercoat staal. Dit materiaal heeft als grote voordelen dat het lichtgewicht, sterk en onderhoudsvrij is. Daarnaast zorgt een aangebrachte poedercoating voor een extra bescherming. De eetstoel is gevlochten van UV-bestendig wicker. Dit kunststof vlechtwerk is onderhoudsvrij en weerbestendig. De hoes van het zitkussen is koud te wassen. De stoel kan het hele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig schoon te houden met een mild sopje en een zachte borstel. Toch raden wij aan om de stoelen in de winter indien mogelijk droog op te bergen, voor langer behoudt van jouw stoelen!
Eigenschappen Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm De Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm heeft een gepoedercoat onderstel en een tafelblad van gehard glas. Het aluminium zorgt ervoor dat de tuintafel licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes in de oven eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en uiteindelijk hardt het uit tot een mooie, duurzame coating. Het tafelblad is van gehard veiligheidsglas. Deze materialen samen zorgen voor jarenlang tuinplezier! De Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm is, net als de Domani Emory dining tuinstoel, makkelijk schoon te maken met een mild sopje.