Garden Collections Birmingham/Brighton 200 cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Birmingham/Brighton 200 cm dining tuinset 5-delig
2.487,00 1.799,00 Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Birmingham/Brighton 200 cm dining tuinset 5-delig

1.799,00

-28%

Meer informatie

Garden Collections Birmingham/Brighton 200 cm dining tuinset 7-delig
Ben je op zoek naar een tuinset met een natuurlijke uitstraling, die volledig bestaat uit teakhout? Dan is de Birmingham stoel in combinatie met de Brighton tafel van 200 cm misschien iets voor jou! Deze robuuste eettafel heeft een stevig en stabiel onderstel en bestaat volledig uit teakhout net als de Birmingham stoel. Dit geeft de set naast een natuurlijke, ook een landelijke uitstraling. De stoelen zijn verstelbaar waardoor je naast comfortabel eten ook heerlijk kunt relaxen en kunt genieten van jouw tuin. Heb je vragen over deze set of wil je deze graag in het echt bekijken? We zien je graag terug in een van onze megastores!
Garden Collections Birmingham/Brighton 200 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Garden Collections Birmingham verstelbare tuinstoel
* 1 x Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 200 cm Eigenschappen Garden Collections Birmingham verstelbare tuinstoel
De Birmingham tuinstoel is gemaakt van duurzaam teakhout en valt onder de teakhout serie van Tuinmeubelshop. Het teakhout is afkomstig van gecertificeerde plantages in Indonesië en voorzien van het keurmerk Indonesian Legal Wood®. Doordat het hout zelf een hoog gehalte aan oliën bevat, neemt het hout heel weinig vloeistoffen van buiten op. Ook is de werking van het hout minimaal. Een groot voordeel van een houten buitenstoel is dat deze relatief koel blijft als de stoel in de volle zon staat. De Birmingham eetstoel en de Brighton eettafel krijgen na verloop van tijd een mooie lichtgrijze kleur. Wil je liever dat de tuinstoel de bruine houtkleur behoudt? Dan kun je de tuinstoel het beste behandelen met de Garden Collections teakprotector. Heb je vragen of zoek je tips over teakhouten tuinmeubels? Kom langs in een van onze megastores of stel je vragen online of telefonisch. Wij staan klaar voor al je vragen.
Eigenschappen Garden Collections Brighton dining teak tuintafel 200 cm
De Brighton tuintafel is een strakke en degelijke teakhouten tafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Brighton tafel is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft wat mooi aansluit bij de Birmingham tuinstoel. De stoere uitstraling van deze buitentafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of op de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Brighton tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tuintafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de Brighton tafel en de Birmingham stoelen het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.