Garden Collections Boston/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig
Garden Collections Boston/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig
3.855,00 Oorspronkelijke prijs was: €3.855,00.3.069,00Huidige prijs is: €3.069,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Boston/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €3.855,00.Huidige prijs is: €3.069,00.

-20%

Meer informatie

Garden Collections Boston/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig
Een comfortabele tuinset met één van de meest duurzame tuintafels? Dan is de Garden Collections Boston/Graniet dining tuinset 7-delig een aanrader. De granieten tuintafel is onderhoudsvriendelijk, weerbestendig en heeft een tijdloze uitstraling. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Garden Collections Boston/Graniet 170 cm triangel dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Garden Collections Boston dining tuinstoel grey
* 1 x Garden Collections Graniet dining tuintafel triangel 170 x 170 x 170 cm Eigenschappen Garden Collections Boston dining tuinstoel grey
De Garden Collections Boston dining tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hierdoor zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze dining tuinstoel een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het nooit kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Garden Collections Boston dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en deze is koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collections Graniet dining tuintafel triangel 170 cm
De Garden Collections granieten dining tuintafel 170 cm triangel is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tafel erg gebruiksvriendelijk maakt doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tafel zonlicht niet weerkaatst, en dus niet schittert. Daarnaast is de tafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tafel beschermt worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.