Garden Collections Boston/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Boston/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig
1.565,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.565,00.1.289,00Huidige prijs is: €1.289,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Boston/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.565,00.Huidige prijs is: €1.289,00.

-18%

Meer informatie

Garden Collections Boston/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig 
Ben jij op zoek naar een prachtige tuinset voor je tuin of terras? Dan is de elegante Sophia tuintafel in combinatie met de Boston tuinstoel een zeer geschikt tuinset.  Kom gezellig langs in één van onze megastores om zelf een mooie combinatie te maken of om deze set uit te proberen. Wij adviseren je graag!
De Garden Collections Boston/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
* 4 x Garden Collections Boston dining tuinstoel 
* 1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Garden Collections Boston dining tuinstoel 
De Boston tuinstoel is gemaakt van halfrond kunststof wicker. Dit draad is door en door gekleurd, kleurecht en weerbestendig. Het vlechtdraad, in de kleur naturel, geeft deze diningstoel een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Het frame is gemaakt van aluminium, wat als belangrijke eigenschap heeft dat het niet kan gaan roesten. Dit zorgt ervoor dat de stoel een duurzaam product is. Onder de buitenstoel is een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De diningstoel is uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en deze is koud wasbaar. Onder de eetstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm 
De Sophia diningtafel heeft een gepoedercoat aluminium frame en een tafelblad van veiligheidsglas. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes in de oven eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en uiteindelijk hardt het uit tot een mooie, duurzame coating. Aluminium is razend populair in de tuinmeubelwereld. Aluminium is licht in gewicht en kan niet roesten. Het gehard glazen tafelblad is antraciet van kleur en kan daarom met veel stoelen gecombineerd worden.