Garden Collections Buckingham/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig
Garden Collections Buckingham/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig
4.659,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.659,00.2.989,00Huidige prijs is: €2.989,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Buckingham/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €4.659,00.Huidige prijs is: €2.989,00.

-36%

Meer informatie

Garden Collections Buckingham/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig
De lekkerst-zittende dining tuinstoel van Nederland? Dit is volgens ons de Garden Collections Buckingham dining tuinstoel. Gecombineerd met de stijlvolle ovale granieten tuintafel vormt dit een prachtige tuinset. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in 1 van onze Megastores. Wij adviseren je graag!
De Garden Collections Buckingham/Graniet ovaal 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Garden Collections Buckingham dining kubu
1 x Garden Collection Granieten dining tuintafel ovaal 240 x 120 cm
Eigenschappen Garden Collections Buckingham dining kubu
De Buckingham dining tuinstoel is één van de meest populaire dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Door het speciaal gevormde rugkussen ontstaat een uitnemend zitcomfort. De Buckingham dining tuinstoel kubu is gemaakt van halfrond kunststof wicker. De vlechtdraden hebben een ‘mono core’ productieproces, waardoor de draden door-en-door gekleurd zijn. Hiermee zijn de kunststof vlechtdraden kleurecht en weersbestendig. De wicker vlechtdraad, in de kleur kubu, geeft deze dining tuinstoel een warme en landelijke uitstraling en de kleur is met veel verschillende materialen te combineren. Verder is het frame opgebouwd uit aluminium, wat als belangrijk eigenschap heeft dat het niet kan roesten. Dit zorgt ervoor dat de Buckingham dining tuinstoel een duurzaam product is. Ook is er onder de dining tuinstoel een verstevigingsraster aangebracht, wat ervoor zorgt dat je lichaam optimaal wordt ondersteund. De dining tuinstoel is standaard uitgevoerd met een zit- en rugkussen. Het zitkussen is uitritsbaar en de kussens zijn koud wasbaar. Onder de tuinstoel zijn slijtdoppen aangebracht, zodat de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Garden Collection Granieten dining tuintafel ovaal 240 x 120 cm
De Garden Collection granieten dining tuintafel 240 x 120 cm ovaal is één van de meest duurzame en sterke tuintafels in de collectie van Tuinmeubelshop. Deze royale tuintafel is geschikt voor 6 personen. Zowel het pootstel als het tafelblad zijn gemaakt van graniet. Voor deze tuintafel wordt gebruik gemaakt van een granietsoort met een hoge dichtheid. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk niets in het tafelblad kan trekken, waardoor er geen vlekken ontstaan. Daarnaast is graniet een hard materiaal, wat de tuintafel erg gebruiksvriendelijk maakt, doordat er eigenlijk geen krassen kunnen ontstaan bij normaal gebruik. Ook is de tuintafel volledig vorstbestendig. Door het hoge gewicht van de granieten tuintafel staat de tuintafel ook altijd stevig. De tuintafel heeft een zogenaamde Satinado afwerking. Dit geeft een structuur op het tafelblad waardoor de tuintafel zonlicht niet weerkaatst en dus niet schittert. Daarnaast is de tuintafel ook eenvoudig af te nemen. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.