Garden Collections Oxbow/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Oxbow/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig
4.111,00 Oorspronkelijke prijs was: €4.111,00.2.899,00Huidige prijs is: €2.899,00. Meer informatie
Aanbieding!

Garden Collections Oxbow/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €4.111,00.Huidige prijs is: €2.899,00.

-29%

Meer informatie

Garden Collections Oxbow/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig 
Een landelijke en stoere tuinset met een uitstekend zitcomfort. Dat is de Oxbow tuinstoel in combinatie met de Trente tuintafel en picknickbank. Een prachtige tuinset waaraan je heerlijk kunt dineren. Kom deze en andere stoelen gerust eens proberen. De koffie staat klaar in onze megastores! 

Het Garden Collections Oxbow/Trente 260 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
3 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel new grey  1 x Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm  1 x Lifestyle Trente picknickbank 260 x 40 cm.   
Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel new grey 
De Oxbow stoel bestaat uit de combinatie van gepoedercoat aluminium en wicker. Poedercoaten betekent dat er een extra beschermlaag onder hoge temperatuur is aangebracht op het aluminium. Aluminium is een perfect materiaal voor buiten doordat het niet kan roesten. Het wicker heeft een mono-core behandeling gekregen en is daardoor door en door gekleurd. De Oxbow diningstoel kan het hele jaar buiten blijven staan. De stoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating die ze water- en vuilafstotend maakt. 

Eigenschappen Lifestyle Trente dining tuintafel 260 x 100 cm 
De Trente tafel is een stoere en degelijke teakhouten tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De buitentafel is voorzien van het certificaat Indonesian Legal Wood®. Deze 6-persoons teakhouten eettafel is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze diningtafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om de tuintafel het gehele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes. 

Eigenschappen Lifestyle Trente picknickbank 260 x 40 cm 
De Trente picknickbank is bijpassend bij de Trente diningtafel. Het dikke blad en robuuste frame maakt dit tot een juweel van een tuinbank. Het aluminium pootstel is sterk en kan niet roesten. De bank is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuinbank is voorzien van het Indonesian Legal Wood®. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuinbank een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze picknickbank uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuinbank volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuinbank uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Trente picknickbank is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de bank altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuinbank het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.