Garden Collections Oxbow/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Garden Collections Oxbow/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

Garden Collections Oxbow/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

999,00

Meer informatie

Garden Collections Oxbow/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black in combinatie met de Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm heeft een strakke uitstraling en staat schitterend op elk terras. De Lifestyle Villagio dining buitentafel is een echte blikvanger en aanwinst voor je achtertuin. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel combineert hier mooi bij. De tuinstoel is voorzien van een zit- en rugkussen en is zeer comfortabel. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Garden Collections Oxbow/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black
* 1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black
De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel bestaat uit een gepoedercoat aluminium frame met daarom een geweven wicker. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de stoel voor buiten. Aluminium heeft de mooie eigenschap dat het niet kan gaan roesten, daardoor is dit materiaal perfect voor buiten. De wicker vlechtdraden hebben een mono core behandeling gehad, dit houdt in dat de draden door en door gekleurd zijn. De wicker vlechtdraad, in de kleur off black, geeft deze tuinstoel een tijdloze uitstraling. Ook is deze kleur met vele andere materialen te combineren. De off black kleur match perfect met bijvoorbeeld de Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm. De Garden Collections Oxbow dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan. De stoel voor in de tuin wordt geleverd inclusief zit- en rugkussen. Deze kussens hebben een coating wat ze water- en vuilafstotend maakt.
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Villagio dining tuintafel is een volledig aluminium buitentafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een poedercoating wat een extra beschermlaag geeft. De tafel voor in de tuin is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is, net als de Garden Collections Oxbow dining tuinstoel off black, eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.