Hartman Sophie element/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig
Hartman Sophie element/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig
1.766,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.766,00.1.529,00Huidige prijs is: €1.529,00. Meer informatie
Aanbieding!

Hartman Sophie element/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.766,00.Huidige prijs is: €1.529,00.

-13%

Meer informatie

Hartman Sophie element/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig
De Lifestyle General tuintafel is een royale en robuuste aluminium tuintafel. De gehele tuintafel is van aluminium waardoor de tuintafel licht van gewicht is en niet kan roesten. Ook is deze tuintafel uitschuifbaar zodat je makkelijk extra ruimte kan creëren. Combineer deze tuintafel met de trendy Hartman Sophie tuinstoel. De kunststof kuip is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof kuip is volledig weersbestendig en kleurecht. De Sophie tuinstoel is leverbaar diverse kleuren. Het is ook mogelijk om je eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek 1 van onze Megastores en laat je adviseren.
De Hartman Sophie element/General 217/277 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Hartman Sophie element dining tuinstoel xerix
1 x Garden Collections General dining tuintafel uitschuifbaar 217/277 cm.
Eigenschappen Hartman Sophie element dining tuinstoel
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met vierkante poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof kuip is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buitengebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buiten blijven staan.
Eigenschappen Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm
De Lifestyle General uitschuifbare tuintafel 217/277 cm is een royale en robuuste, aluminium tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel is uitschuifbaar van 217 cm tot 277 cm. De tuintafel is volledig van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarnaast is de tafel voorzien van een stevig pootstel. De General tuintafel heeft 6 tot 8 zitplaatsen. Onder de poten van de tuintafel is een steldop aangebracht, zodat de tuintafel altijd stabiel geplaatst kan worden. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de tuintafel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.