Hartman Sophie element/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig
Hartman Sophie element/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig

Hartman Sophie element/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig

979,00

Meer informatie

Hartman Sophie element/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk (na)tafelen doe je optimaal in de Hartman Sophie stoel in combinatie met de Margao tuintafel. De voorgevormde kuip van de Hartman Sophie element tuinstoel beweegt prettig mee met je lichaam en geeft zo een uitstekend comfort en doelgerichte ondersteuning. De onderhoudsvrije materialen zorgen bovendien dat jij meer tijd overhoudt om te genieten van het buitenleven. De strakke Lifestyle Margao tuintafel heeft een goede hoogteverhouding ten opzicht van de stoel, zodat een goede ergonomie verzekert is. Wil je meer weten over alle eigenschappen of zoek je misschien juist iets heel anders? Kom dan snel langs in een van onze Tuinmeubelshop Megastores. We voorzien je graag van advies!
De Hartman Sophie element/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Hartman Sophie element dining tuinstoel wit
* 1 x Lifestyle Margao dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Hartman Sophie element dining tuinstoel wit
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met vierkante poten en sluit hiermee mooi aan bij de Lifestyle Margao dining tuintafel. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof kuip is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan.
Eigenschappen Lifestyle Margao dining tuintafel 180 x 90 cm
De Lifestyle Margao dining tuintafel is een hippe tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waar een witte poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een erg sterk en hard materiaal. De Lifestyle Margao dining tuintafel is samen met de Hartman Sophie element dining tuinstoel geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is makkelijk schoon te maken met lauw water en eventueel een mild schoonmaakmiddel. Wil je meer weten? Neem gerust contact op per telefoon of chat. We helpen je graag met al je vragen.