Hartman Sophie studio/Palta 240 cm dining tuinset 7-delig
Hartman Sophie studio/Palta 240 cm dining tuinset 7-delig
2.213,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.213,00.1.899,00Huidige prijs is: €1.899,00. Meer informatie
Aanbieding!

Hartman Sophie studio/Palta 240 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.213,00.Huidige prijs is: €1.899,00.

-14%

Meer informatie

Hartman Sophie studio/Palta 240 cm dining tuinset 7-delig
De Hartman Sophie studio dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm is dé perfecte match uit de collectie van Tuinmeubelshop. De Hartman Sophie studio dining tuinstoel heeft een ongekend zitcomfort en zorgt er dus voor dat je uren kunt dineren aan de Lifestyle Palta dining tuintafel, Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Hartman Sophie studio/Palta 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Hartman Sophie studio dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Palta dining tuintafel 240 x 100 cm Eigenschappen Hartman Sophie Studio dining tuinstoel
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan.
Eigenschappen Lifestyle Palta dining tuintafel 240 x 100 cm
De Lifestyle Palta dining tuintafel 240 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een echte eyecatcher. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Lifestyle Palta dining tuintafel 240 x 100 cm is een royale 6-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Palta tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.