Hartman Sophie studio/Yala 240 cm dining tuinset 7-delig
Hartman Sophie studio/Yala 240 cm dining tuinset 7-delig
1.746,00 1.559,00 Meer informatie
Aanbieding!

Hartman Sophie studio/Yala 240 cm dining tuinset 7-delig

1.559,00

-11%

Meer informatie

Hartman Sophie studio/Yala 240 cm dining tuinset 7-delig
Wil jij ook een frisse en moderne tuininrichting? De Hartman Sophie dining tuinstoel studio, in de kleur wit, vormt samen met de Lifestyle Yala dining tuintafel 240 x 92 cm een frisse en moderne tuinset met een natuurlijke uitstraling. De witte kleur van de Hartman Sophie studio dining tuinstoel vorm een mooi geheel met de Lifestyle Yala dining tuintafel. Wil je de Hartman Sophie studio/Yala 240 cm dining tuinset graag in het echt zien en even proefzitten? Dat kan in één van onze megastores. Wij helpen je graag!
De Hartman Sophie studio/Yala 240 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Hartman Sophie studio dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Yala dining tuintafel 240 x 92 cm Eigenschappen Hartman Sophie studio dining tuinstoel
De Hartman Sophie tuinstoel is een trendy ontworpen tuinstoel met een goed zitcomfort. De Sophie tuinstoel heeft een aluminium onderstel met ronde poten. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Sophie tuinstoel volledig weersbestendig. Het zitgedeelte is gemaakt van kwalitatief hoogwaardig Hartman kunststof. De kunststof is volledig weersbestendig en kleurecht. De combinatie van de materialen aluminium en kunststof zorgt ervoor dat de Hartman Sophie dining tuinstoel uitstekend geschikt is voor buiten gebruik. De Hartman Sophie dining tuinstoel is leverbaar in verschillende kleuren, zoals white, xerix, taupe, vulcano red, curry yellow, misty grey en moss green. Hierdoor zijn vele en unieke combinaties te maken. De Hartman Sophie tuinstoel is eenvoudig te reinigen met een mild sopje en kan het gehele jaar door buitenstaan.
Eigenschappen Lifestyle Yala dining tuintafel 240 x 92 cm
De Lifestyle Yala dining tuintafel bestaat uit een aluminium frame met een polywood tafelblad. Het aluminium frame is gepoedercoat in de kleur wit. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes eerst vloeibaar (door de warmte), vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Aluminium is enorm populair in de tuinmeubelwereld, omdat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Het tafelblad van de Lifestyle Yala dining tuintafel is van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit maakt het licht in gewicht en weerbestendig, waardoor je de tuintafel het hele jaar buiten kan laten staan. Bovendien heeft het polywood tafelblad een houtstructuur, zodat je de look en feel van een houten tafelblad krijgt. Deze tuintafel in de maat 240 x 92 cm biedt plaats aan 6 tot 8 personen. De tuintafel kan gereinigd worden met een mild schoonmaakmiddel.