Lifestyle Dakota/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Dakota/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig
2.459,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.459,00.2.189,00Huidige prijs is: €2.189,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Dakota/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.459,00.Huidige prijs is: €2.189,00.

-11%

Meer informatie

Lifestyle Dakota/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig
De Lifestyle Dakota/Glasgow tuinset is helemaal van deze tijd. De verschillende materialen leveren een exclusieve en unieke dining tuinset op. Dankzij de prettige kussens zit je heerlijk en kun je uitstekend ontspannen. Zowel de Dakota tuinstoel als de Glasgow tuintafel zijn gemaakt van aluminium en teakhout. Wil je liever je eigen tuinset samenstellen? Bezoek dan eens een van de vele Tuinmeubelshop megastores, de koffie en thee staat voor je klaar!
De Lifestyle Dakota/Glasgow 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Dakota dining tuinstoel
* 1 x Garden Collections Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Dakota dining tuinstoel
De Lifestyle Dakota dining tuinstoel is een comfortabele tuinstoel met een warme uitstraling. De tuinstoel is vervaardigd van hoogwaardige en duurzame materialen, wat de tuinstoel een luxueuze uitstraling geeft. Het frame van de Lifestyle Dakota dining tuinstoel is gemaakt van aluminium. Aluminium is een veelgebruikt materiaal bij tuinmeubelen, omdat het erg stevig en licht van gewicht is en niet kan roesten. Daarom is het frame van de Glasgow tuintafel ook van aluminium. Het frame van de Dakota tuinstoel en Glasgow tuintafel heeft een poedercoating in de kleur antraciet. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en zeer duurzame coating. De kuip van de tuinstoel is gemaakt van gecertificeerd teakhout. Teakhout is één van de meest duurzame houtsoorten ter wereld en uitstekend geschikt voor buiten gebruik. Het hout bevat een hoog gehalte aan natuurlijke oliën, waardoor het hout heel weinig vloeistoffen van buiten opneemt. Een voordeel van een houten tuinstoel is dat deze relatief koel blijft als de tuinstoel in de volle zon staat. Het teakhout is voorzien van het FSC-keurmerk dat inhoudt dat het hout afkomstig is van volledig duurzaam aangeplante plantages. De Lifestyle Dakota dining tuinstoel wordt geleverd inclusief zit- en rugkussens.
Eigenschappen Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Glasgow dining tuintafel 180 x 100 cm is een royale dining tuintafel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De combinatie van het aluminium pootstel en het teakhouten tafelblad maakt deze tuintafel tot een prachtig geheel. Het robuuste pootstel is volledig van aluminium en voorzien van een speciale poedercoating. Hierdoor is het pootstel geheel onderhoudsvrij. Ook zijn er onder de poten stelvoetjes aangebracht, waarmee de tuintafel te stellen is. Het massief teakhouten tafelblad is voorzien van een Old Teak Greywash, waardoor de tuintafel een stoer uiterlijk heeft. Dit stoere uiterlijk matcht perfect met het stoere uiterlijk van de Dakota tuinstoel. Na verloop van tijd komt het stoere karakter nog meer naar voren als er door de natuurlijke werking houtscheurtjes ontstaan. Ook zal het hout uit zichzelf verder gaan vergrijzen. Het is ook mogelijk om de originele kleur te behouden door het blad te behandelen met de Garden Collection Teak Protector. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.