Lifestyle Delgada/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Delgada/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
2.164,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.164,00.1.619,00Huidige prijs is: €1.619,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Delgada/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.164,00.Huidige prijs is: €1.619,00.

-25%

Meer informatie

Lifestyle Delgada/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig
Een strak design voor op jouw terras? Dan is de Lifestyle Delgada dining tuinstoel een aanrader. Samen met de Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm vormt dit een eigentijdse en strakke tuinset met een natuurlijke look. Het Lifestyle Delgada/Pallazo 220 cm dining tuinset heeft plaats voor 6 tot 8 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinmeubelset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
Het Lifestyle Delgada/Pallazo 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
6 x Lifestyle Delgada dining tuinstoel stapelbaar 1 x Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm.
Eigenschappen Lifestyle Delgada dining tuinstoel stapelbaar
De Lifestyle Delgada dining tuinstoel is een fraai vormgegeven en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop. Het fraaie kubistische frame zorgt voor een strakke en minimalistische uitstraling. De stoel voor buiten heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Lifestyle Delgada stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig, net als de Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm. Daarnaast heeft de Lifestyle Delgada tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en meevormt zodra je op de tuinstoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de terrasstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm
De Presto Pallazo dining tuintafel 220 x 90 cm is een tafel voor buiten met een HPL-tafelblad en een aluminium pootstel. HPL is de afkorting voor High Pressure Laminate, oftewel ‘hogedruk laminaat’. HPL is opgebouwd uit meerdere lagen die samengeperst (gelamineerd) worden onder zeer hoge druk. Hierdoor ontstaat een zeer dichte, harde en vormvaste plaat (HPL). Dit zorgt ervoor dat het tafelblad volledig weerbestendig is, en een enorme sterkte heeft. Krasvorming kan hierdoor eigenlijk niet voorkomen. Ook is het materiaal kleurvast. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Presto Pallazo dining tuintafel is, net als de Lifestyle Delgada dining tuinstoel stapelbaar, geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tafel voor buiten kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.