Lifestyle Dolphin/Yala 125 cm rond dining tuinset 5-delig
Lifestyle Dolphin/Yala 125 cm rond dining tuinset 5-delig

Lifestyle Dolphin/Yala 125 cm rond dining tuinset 5-delig

919,00

Meer informatie

Lifestyle Dolphin/Yala 125 cm dining tuinset 5-delig
Uitgebreid tafelen of genieten van een fijne zomerdag doe je in deze elegante tuinset. De Dolphin dining tuinstoel is erg comfortabel en wordt gekenmerkt door het unieke design. De stoel voor in de tuin staat prachtig bij de Yala dining tuintafel. De buitentafel heeft een strak en modern design, en is geheel onderhoudsvrij. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden met dit 5-delige tuinset? Kom dan eens gezellig langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop, of neem online contact met ons op.
De Lifestyle Dolphin/Yala 125 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Dolphin dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Yala dining tuintafel 125 cm Eigenschappen Lifestyle Dolphin dining tuinstoel
De Lifestyle Dolphin dining tuinstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de stoel voor in de tuin. Ook heeft aluminium de eigenschap dat het niet kan gaan roesten, dat maakt het perfect materiaal voor buiten. De kuip is bespannen met wicker. Wicker is een kunststof draad wat UV-bestendig is. Daardoor is deze zwart/witte tuinstoel kleurvast. De Dolphin tuinstoel is net als de Yala eettafel volledig onderhoudsarm en kan het gehele jaar buiten blijven staan. De tuinstoel wordt geleverd met een rug- en zitkussen, deze zijn behandeld met een coating wat de kussens water- en vuilafstotend maakt. De kussens zijn afritsbaar en te wassen op 30 graden.
Eigenschappen Lifestyle Yala dining tuintafel 125 cm
De Lifestyle Yala dining tuintafel bestaat uit een aluminium frame met een polywood tafelblad. Het aluminium frame is gepoedercoat in de kleur wit. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes eerst vloeibaar (door de warmte), vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de buitentafel. Aluminium is enorm populair in de tuinmeubel wereld, omdat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Het tafelblad van de Lifestyle Yala dining tuintafel is van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit maakt het licht in gewicht en weerbestendig, waardoor je de tuintafel het hele jaar buiten kan laten staan. Bovendien heeft het polywood tafelblad een houtstructuur, zodat je de look en feel van een houten tafelblad krijgt. Je kunt deze Yala eettafel perfect samenstellen met de Dolphin buitenstoel tot een mooie blikvanger op je terras. Deze ronde tuintafel in de maat 125 cm biedt plaats aan vier personen. De eettafel kan gereinigd worden met een mild schoonmaakmiddel.