Lifestyle Forest/Forest 240 cm dining tuinset 3-delig
Lifestyle Forest/Forest 240 cm dining tuinset 3-delig
1.597,00 1.299,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Forest/Forest 240 cm dining tuinset 3-delig

1.299,00

-19%

Meer informatie

Lifestyle Forest/Forest 240 cm dining tuinset 3-delig
Als je op zoek bent naar een gezellig picknickset waar je met familie en vrienden aan kunt dineren of een spelletje kunt doen, dan is de Lifestyle Forest/Forest 240 cm tuinset echt een aanrader. Door aan beide zijdes van de Forest tuintafel een Forest tuinbank te plaatsen, worden er extra zitplaatsen gecreëerd. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Forest/Forest 240 cm dining tuinset 3-delig bestaat uit:
* 2 x Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm
* 1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 90 cm
Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm
De Lifestyle Forest picknickbank is een bank met een polywood bovenplanken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien zijn de bovenplanken voorzien van een houtstructuur zodat je de look en feel van echt hout krijgt. Het pootstel van de picknickbank is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest picknickbank is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picknickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. De picknickbank sluit perfect aan bij de Forest dining tuintafel doordat de uitstraling en het materiaalgebruik precies hetzelfde is.
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 90 cm
De Lifestyle Forest dining tuintafel is een tuintafel met een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur zodat je de look en feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest dining tuintafel is net als de Forest picknickbank geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.