Lifestyle Nice/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Nice/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Nice/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig

929,00

Meer informatie

Lifestyle Nice/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig
Een tuinset dat in iedere tuin past en ook nog eens onderhoudsvrij is? Dat is de Lifestyle Nice dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm. De Lifestyle Nice dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en wicker. De Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm is gemaakt van aluminium en veiligheidsglas. De tuinset is dus eenvoudig schoon te houden. Ook is het grote voordeel van deze tuinset dat deze licht van gewicht is. Niet zo licht dat deze wegwaait, maar wel licht genoeg om makkelijk te kunnen verplaatsen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Nice/Valencia 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Nice dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Nice dining tuinstoel
De Lifestyle Nice dining tuinstoel bestaat uit een aluminium gepoedercoat onderstel en heeft als grote voordeel dat deze stapelbaar is. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. Aluminium is erg sterk, licht in gewicht en onderhoudsvrij. De kuip van de tuinstoel is gemaakt van een breed wicker, dit zorgt voor een erg prettig zitcomfort en een mooie landelijke robuuste uitstraling. De tuinstoelen worden geleverd met een zitkussen. Dit kussen is behandeld met een coating wat het kussen water- en vuilafstotend maakt.
Eigenschappen Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Valencia dining tuintafel 170 x 90 cm is een royale tuintafel uit het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuintafel biedt plaats aan 4 tot 6 personen. Het frame van de tuintafel is gemaakt van aluminium in de kleur antraciet. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hierdoor is de Lifestyle Valencia dining tuintafel volledig weersbestendig. Een kenmerkend punt aan de tuintafel zijn de ronde poten. Dit geeft een tuintafel een elegante en luchtige uitstraling. Het tafelblad is gemaakt van gehard veiligheidsglas in de kleur antraciet. De tuintafel is onderhoudsvrij en eenvoudig te reinigen met een mild schoonmaakmiddel.