Lifestyle Parma/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Parma/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Parma/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig

899,00

Meer informatie

Lifestyle Parma/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
Ben jij op zoek naar een praktisch tuinset dat het gehele jaar buiten kan blijven staan? Dan is de Parma/Madras 180 cm tuinset een goede optie voor jou. De Parma dining tuinstoel mag namelijk in alle weersomstandigheden buiten blijven staan, met dank aan het aluminium frame en de textileen bekleding. Dit geldt eveneens voor de Madras dining tuintafel. Dus als het regent, hoef jij je geen zorgen te maken over de kussens. Deze comfortabele kussens dragen daarnaast bij aan een zeer prettig zitcomfort. De tafel is verder voorzien van een polywood tafelblad. Dit zorgt voor een natuurlijk ogend karakter en een warm accent in het tuinset. Wil je dit tuinset graag in het echt komen bezichtigen? Dan ben je van harte welkom in één van onze sfeervolle megastores.
Het Lifestyle Parma/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
⦁ 4x Lifestyle Parma dining tuinstoel (antracite)
⦁ 1x Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm
Eigenschappen Lifestyle Parma dining
De Lifestyle Parma dining is een van de meest strakke en eigentijdse dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel en framewerk is net als bij de Valley dining tuintafel volledig in aluminium uitgevoerd, wat ervoor zorgt dat de tuinstoel onderhoudsvrij is. Daarnaast is de bekleding van zogenaamd micro textileen, wat een speciaal type kunststof is. Een belangrijke eigenschap van dit micro textileen is dat het zacht aanvoelt en zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Ook de standaard meegeleverde zit- en rugkussens zorgen ervoor dat de Parma dining tuinstoel heel comfortabel is. Het is mogelijk om de Parma tuinstoel en Madras tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de dining tuinstoel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.
Eigenschappen Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm
De Lifestyle Madras dining tuintafel is een trendy tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De eettafel in de maat 180 x 90 cm biedt plaats aan 4 tot 6 personen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is net als de Parma tuinstoel eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!