Lifestyle Parma/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Parma/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Parma/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig

899,00

Meer informatie

Lifestyle Parma/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk zitcomfort in een ultramodern jasje. De combinatie van de Lifestyle Parma stoelen met de Lifestyle Margao tafel levert nét dat beetje extra. De stoel is lekker breed en belemmert je niet in je vrijheid. Het standaard meegeleverd zit- en rugkussen draagt bij aan een topervaring tijdens het eten of natafelen. De stoelen en de tafel zijn beide gemaakt van aluminium. Geen gezeur met onderhoudsmiddelen dus. Een simpel sopje volstaat! Wil je meer weten over alle mogelijkheden en opties? Neem dan contact op of kom langs in een van onze Megastores. Onze adviseurs helpen je graag verder!
De Lifestyle Parma/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Parma dining tuinstoel wit
* 1 x Lifestyle Margao dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Parma dining tuinstoel wit
De Lifestyle Parma dining is één van de meest strakke en eigentijdse dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop en sluit daarmee naadloos aan bij de Lifestyle Margao dining tuintafel. Het pootstel en framewerk zijn volledig in aluminium uitgevoerd, wat ervoor zorgt dat de tuinstoel onderhoudsvrij is. Daarnaast is de bekleding van zogenaamd micro textileen, wat een speciaal type kunststof is. Een belangrijke eigenschap van dit micro textileen is dat het zacht aanvoelt en zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Ook de standaard meegeleverde zit- en rugkussens zorgen ervoor dat de Parma dining tuinstoel heel comfortabel is. Het is mogelijk om de dining tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan. Eventueel kan de dining tuinstoel beschermd worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.
Eigenschappen Lifestyle Margao dining tuintafel 180 x 90 cm
De Lifestyle Margao dining tuintafel is een hippe tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft net als de Lifestyle Parma dining tuinstoel een aluminium frame waar een witte poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een erg sterk en hard materiaal. De Lifestyle Margao dining tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is makkelijk schoon te maken met lauw water en eventueel een mild schoonmaakmiddel.