Lifestyle Parma/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Parma/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Parma/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig

969,00

Meer informatie

Lifestyle Parma/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig
Een perfecte combinatie van strak design en optimaal zitcomfort: de Lifestyle Parma dining tuinstoel in combinatie met de aluminium/teakhouten Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm. Zowel de tuinstoel als de tuintafel zijn uitgevoerd met een wit, aluminium pootstel, wat zorgt voor een perfecte match. Deze moderne tuinset is een prachtige verschijning op het terras! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
Het Lifestyle Parma/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Parma dining tuinstoel 1 x Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm. Eigenschappen Lifestyle Parma dining tuinstoel
De Lifestyle Parma dining is één van de meest strakke en eigentijdse dining tuinstoelen uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel en framewerk zijn, net als het frame van de Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm, volledig van aluminium uitgevoerd, wat er voor zorgt dat de tuinstoel onderhoudsvrij is. Daarnaast is de bekleding van zogenaamd micro textileen, wat een speciaal type kunststof is. Een belangrijke eigenschap van dit micro textileen is dat het zacht aanvoelt, en zorgt voor een uitstekend zitcomfort. Ook de standaard meegeleverde zit en rugkussens zorgen ervoor dat de Parma dining tuinstoel heel comfortabel is. Het is mogelijk om de dining tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de dining tuinstoel beschermt worden met onze Outdoor Cover beschermhoezen. Wij adviseren je hier graag over.
Eigenschappen Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm
De Lifestyle Mazzarino tuintafel heeft, net als de Lifestyle Parma dining tuinstoel, weinig onderhoud nodig. Het aluminium frame behoeft zelfs helemaal geen onderhoud. Gepoedercoat aluminium is het ideale materiaal voor buiten; stevig, roestvrij en licht van gewicht. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. Op het frame van de tuintafel ligt een teakhouten blad. De tafelbladen van Tuinmeubelshop zijn van hoge kwaliteit. De bomen waarvan deze teakhouten bladen zijn gemaakt, zijn op een verantwoorde manier gekweekt en gekapt. Om de kleur van het blad te behouden, adviseren wij het tafelblad te behandelen met een teakprotector van Garden Collections. Wanneer het blad niet behandeld wordt, zal het vergrijzen, dit doet niets af van de stevigheid van deze mooie tuintafel.