Lifestyle Parma/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Parma/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Parma/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig

969,00

Meer informatie

Lifestyle Parma/Residence dining tuinset 5-delig  Hou jij ook zo van gezellig een hapje en een drankje doen buiten op het terras? Neem eens een kijkje bij het Lifestyle Parma/Residence dining tuinset. De strak vormgegeven dining tuinstoel biedt door zijn micro textileen een heerlijk zitcomfort. Ook heeft dit textileen een mooie moderne uitstraling. De aluminium/keramiek tuintafel biedt genoeg ruimte voor al je hapjes en drankjes. Ook is keramiek bestendig voor hitte zodat u bijvoorbeeld een warme schaal gewoon op de tuintafel kunt laten staan. Benieuwd geworden naar dit 5-delige tuinset? Kom dan eens langs in één van de megastores van Tuinmeubelshop of neem online contact met ons op.  

Het Lifestyle Parma/Residence dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
         4x Lifestyle Parma dining tuinstoel            1x Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm   
Eigenschappen Lifestyle Parma dining   
De Parma stoel is een strakke en eigentijdse stoel uit onze uitgebreide collectie. Het pootstel en framewerk zijn volledig van aluminium, wat ervoor zorgt dat de tuinstoel onderhoudsvrij is. De bekleding is gemaakt van zogenaamd micro-textileen. Dit kunststof heeft als eigenschap dat het zacht aanvoelt en een uitstekend zitcomfort heeft. De luxe zit- en rugkussens van de Parma buitenstoel maken de stoel extra comfortabel. Het is mogelijk om de dining tuinstoel het hele jaar buiten te laten staan. Ook kan de dining tuinstoel beschermd worden met onze Outdoor Cover hoezen. Wij adviseren je hier graag over. 
  
Eigenschappen Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm  
  
De Residence tuintafel is onderhoudsvrij en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek of met onze Multi Surface reiniger. Aluminium is het ideale materiaal voor buiten: stevig, roestvrij en licht van gewicht. Het aluminium is gepoedercoat. Tijdens dit proces wordt er een extra beschermlaag aangebracht op het aluminium. De poedercoating is ook aangebracht op het frame van de Lifestyle Parma dining tuinstoel. De platen in de tafel zijn gemaakt van keramiek en zijn hittebestendig tot wel 450 graden. Een ander voordeel is dat het makkelijk in onderhoud is en voedselresten niet in de tafel kunnen trekken. Keramiek is een natuurlijk product wat de tuintafel erg duurzaam maakt. De tafel is geheel onderhoudsvrij en 100% kleurvast. Aandachtspunten voor de tafel zijn: Kijk uit met zuren, harde schuurmiddelen en agressieve chemische producten.