Lifestyle Rome/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Rome/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Rome/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig

979,00

Meer informatie

Lifestyle Rome/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk genieten van een zomerse avond met een hapje en drankje? Dat is mogelijk aan het moderne Lifestyle Rome/Madras dining tuinset. Liever een andere combinatie? Je kunt altijd jouw eigen buitenset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag en de koffie staat altijd klaar!
De Lifestyle Rome/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Rome dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Rome dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Rome dining tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn de sterkte, de weersbestendigheid en het lage gewicht. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating, waardoor de tuinstoel een extra bescherming heeft. De Rome dining is omtrokken met een dubbele textileen laag. Dit zorgt voor een extra goed zitcomfort. Textileen is een fijn gevlochten kunstof wat flexibel is. Het vormt mee met je lichaam. De Rome dining tuinstoel kan net als de Madras eettafel het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig te reiningen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm
De Lifestyle Madras dining tuintafel is een trendy tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 180 x 90 cm biedt plaats aan 4 tot 6 Rome stapelbare tuinstoelen. De tuinset is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!