Lifestyle Rome/Residence 220 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Rome/Residence 220 cm dining tuinset 7-delig
1.993,00 1.553,00 Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Rome/Residence 220 cm dining tuinset 7-delig

1.553,00

-22%

Meer informatie

Lifestyle Rome/Residence dining tuinset 7-delig   Op zoek naar een stijlvol en modern tuinset?  Neem dan een kijkje bij het Rome/Residence tuinset. De Rome tuinstoel biedt een heerlijk zitcomfort door het meegevormde textileen. De stoel heeft een strakke vormgeving wat zorgt voor een eigentijdse look. De tuintafel bestaat uit aluminium en keramiek, het keramiek heeft een mooie houtlook wat zorgt voor een natuurlijk accent. Keramiek is hittebestendig zodat je een hete ovenschaal gewoon op de tuintafel kunt zetten. Benieuwd geworden naar dit 7-delige tuinset? Kom dan eens gezellig langs in een van de megastores of neem online contact met ons op.  
  
Het Lifestyle Rome/Residence dining tuinset 7-delig bestaat uit: 
6x Lifestyle Rome dining tuinstoel  1x Lifestyle Residence dining tuintafel 220 x 94 cm    
Eigenschappen Lifestyle Rome dining tuinstoel antraciet 
De Rome eetstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn de sterkte, de weerbestendigheid en het lage gewicht. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating, waardoor de tuinstoel een extra bescherming heeft. Deze poedercoating is ook gebruikt voor de Residence tuintafel. De Rome dining is omtrokken met een dubbele textileen laag. Dit zorgt voor een extra goed zitcomfort. Textileen is een fijn gevlochten kunststof wat flexibel is. Het vormt mee met je lichaam. De stoel kan het hele jaar buiten blijven staan en is eenvoudig te reinigen met een mild sopje. 
  
Eigenschappen Lifestyle Residence dining tuintafel 220 x 94 cm  
  
De onderhoudsvrije Residence tafel heeft een aluminium frame. Daardoor is de tafel stevig en roestvrij. Het aluminium heeft door middel van een poedercoating een extra beschermlaag. De platen in de tafel zijn gemaakt van keramiek en zijn hittebestendig tot wel 450 graden. Een ander voordeel is dat het makkelijk in onderhoud is en voedselresten niet in de tafel kunnen trekken. Keramiek is een natuurlijk product wat de eettafel erg duurzaam maakt. De tafel is geheel onderhoudsvrij en 100% kleurvast, dit geldt ook voor de Rome tuinstoel. Aan de eettafel kunnen zes tot acht tuinstoelen staan.Wees voorzichtig met zuren, harde schuurmiddelen en agressieve chemische producten. Wil je liever een andere stoel bij de tafel of andersom? Maak dan een andere mooie combinatie online of in een van de megastores.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Lifestyle Rome/Residence 220 cm dining tuinset 7-delig” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *