Lifestyle Rome/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Rome/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Rome/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

879,00

Meer informatie

Lifestyle Rome/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk genieten van een zomerse avond met een hapje en een drankje? Dat is mogelijk met de Lifestyle Rome/Villagio dining tuinset. De Rome dining tuinstoel heeft een modern design en een heerlijk zitcomfort. De tuinstoel matcht perfect bij de onderhoudsvrije Lifestyle Villagio dining tuintafel. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Rome/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Rome dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Rome dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Rome dining tuinstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de tuinstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. De grote voordelen van aluminium zijn de sterkte, de weersbestendigheid en het lage gewicht. Daarbij is het aluminium voorzien van een sterke poedercoating, waardoor de tuinstoel een extra bescherming heeft. De Rome dining is omtrokken met een dubbele textileen laag. Dit zorgt voor een extra goed zitcomfort. Textileen is een fijn gevlochten kunstof wat flexibel is. Het vormt mee met je lichaam. De Rome dining tuinstoel kan het gehele jaar door buiten blijven staan en is eenvoudig te reiningen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm
De Domani Mondello dining tuintafel is een volledig aluminium tuintafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyole Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een powderoating wat een extra beschermlaag geeft. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.