Lifestyle Salina/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Salina/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Salina/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig

819,00

Meer informatie

Lifestyle Salina/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig Met de Salina tuinstoel en de Madras tuintafel creëer je een moderne en originele tuinset. De tuinstoelen zijn erg gemakkelijk in gebruik, onderhoudsarm en hebben een goed zitcomfort. Wil je zelf je tuinset samenstellen uit onze ruime collectie tuinmeubelen? Kom langs in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag verder!
De Lifestyle Salina/Madras 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet De Salina buitenstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame en een kunststof zitting. De eetstoel is daardoor bijzonder weerbestendig en door het lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De diningstoel is makkelijk in onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar. Samen met de Madras buitentafel creëer je zo een een zeer modern set tuinmeubelen voor op je terras!
Eigenschappen Lifestyle Madras dining tuintafel 180 x 90 cm De Lifestyle Madras dining tuintafel is een trendy tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Deze coating komt ook voor op het onderstel van de Salina tuinstoel, waardoor een prachtige combinatie ontstaat. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 180 x 90 cm biedt plaats aan 4 tot 6 personen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!