Lifestyle Salina/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Salina/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Salina/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig

819,00

Meer informatie

Lifestyle Salina/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig
Wil je geen gedoe, maar gewoon een superstrakke diningset in je tuin? Dan is de Lifestyle Salina/Margao tuinsetcombinatie een ideale keuze. Door de witte kleur creeër je een frisse look en een ultiem zomergevoel. Door het aluminium frame is de tafel niet zwaar om te tillen. Ook het tafelblad is erg praktisch. Zo is het tafelblad bijvoorbeeld niet gevoelig voor krassen. Geen gedoe dus. Ben je benieuwd naar de praktijk? Maak je liever een andere combinatie in ons uitgebreide assortiment? Kom dan snel langs in een van onze Megastores!
De Lifestyle Salina/Margao 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Salina dining tuinstoel wit
* 1 x Lifestyle Margao dining tuintafel 180 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel wit
De Lifestyle Salina dining tuinstoel heeft een kuip van hoogwaardig kunststof. Het onderstel van de tuinstoel is van aluminium. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Door de combinatie van deze materialen is de Lifestyle Salina tuinstoel uitstekend geschikt voor het gebruik in de tuin. Onder de pootjes van de Salina dining tuinstoel, zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht hij aan slijtage onderhevig zijn. De Lifestyle Salina tuinstoel is eenvoudig te reinigen en kan het hele jaar door buiten staan.
Eigenschappen Lifestyle Margao dining tuintafel 180 x 90 cm
De Lifestyle Margao dining tuintafel is een hippe tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waar een witte poedercoating op is aangebracht. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een erg sterk en hard materiaal. De Lifestyle Margao dining tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is makkelijk schoon te maken met lauw water en eventueel een mild schoonmaakmiddel. Wil je meer weten? Neem gerust contact op per telefoon of chat. We helpen je graag met al je vragen.