Lifestyle Salina/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Salina/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Salina/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig

889,00

Meer informatie

Lifestyle Salina/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig Op zoek naar een moderne aanwinst voor op jouw terras? De Lifestyle Salina dining tuinstoel heeft door de strakke vormgeving een mooie eigentijdse look. De antraciet kleur van deze eetstoel matcht perfect met de Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm. Daardoor is deze combinatie een echte eyecatcher op het terras. Een groot voordeel van het tuinset is dat het geheel onderhoudsvrij is en het gehele jaar buiten kan blijven staan. Benieuwd geworden naar dit 5-delige tuinset? Bezoek eens gezellig een ruime megastore bij jou in de buurt. Wij adviseren je graag!
Het Lifestyle Salina/Mazzarino 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Salina dining tuinstoel 1 x Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm. Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel De Lifestyle Salina buitenstoel heeft, net als de Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm, een gepoedercoat aluminium frame en kunststof zitting. De eetstoel is daarmee erg weerbestendig. Deze poedercoating is ook gebruikt bij het frame van de Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm. De stoel is heel makkelijk te verplaatsen, doordat hij heel licht is. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De diningstoel is makkelijk in onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar!
Eigenschappen Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm De Lifestyle Mazzarino tuintafel heeft weinig onderhoud nodig. Het aluminium frame behoeft zelfs helemaal geen onderhoud. Gepoedercoat aluminium is het ideale materiaal voor buiten; stevig, roestvrij en licht van gewicht. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuintafel. Op het frame van de tuintafel ligt een teakhouten blad. De tafelbladen van Tuinmeubelshop zijn van hoge kwaliteit. De bomen waarvan deze teakhouten bladen zijn gemaakt, zijn op een verantwoorde manier gekweekt en gekapt. Om de kleur van het blad te behouden, adviseren wij het tafelblad te behandelen met een teakprotector van Garden Collections. Wanneer het blad niet behandeld wordt, zal het vergrijzen, dit doet niets af van de stevigheid van deze mooie tuintafel. De Lifestyle Mazzarino dining tuintafel 160 x 90 cm heeft plaats voor 4 tot 6 Lifestyle Salina dining tuinstoelen.