Lifestyle Salina/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Salina/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Salina/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig

889,00

Meer informatie

Lifestyle Salina/Residence dining tuinset 5-delig Op zoek naar een moderne aanwinst voor op jouw terras? De Salina dining stoel heeft door de strakke vormgeving een mooie eigentijdse look. De antraciet kleur van deze eetstoel matcht perfect met de Residence tuintafel. Daardoor is deze combinatie een echte eyecatcher op het terras. Een groot voordeel van het tuinset is dat het geheel onderhoudsvrij is en het gehele jaar buiten kan blijven staan. Benieuwd geworden naar dit 5-delige tuinset? Bezoek eens gezellig een ruime megastore bij jou in de buurt.
Het Lifestyle Salina/Residence dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4x Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet
1x Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel
De Salina buitenstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame en kunststof zitting. De eetstoel is daarmee erg weerbestendig. Deze poedercoating is ook gebruikt bij het frame van de Residence tuintafel. De stoel is heel makkelijk te verplaatsen, doordat hij heel licht is. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De diningstoel is makkelijk in onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar!
Eigenschappen Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm
De Residence eettafel is onderhoudsvrij en eenvoudig af te nemen met een vochtige doek of met onze Multi Surface reiniger. Aluminium is het ideale materiaal voor buiten: stevig, roestvrij en licht van gewicht. Het aluminium is gepoedercoat waardoor het een extra beschermlaag heeft. De platen in de tafel zijn gemaakt van keramiek en zijn hittebestendig tot wel 450 graden. Nog een voordeel is dat de tafel makkelijk in onderhoud is en erg duurzaam. Wees voorzichtig met zuren, harde schuurmiddelen en agressieve chemische producten. Heb je vragen over de tafel of de stoelen? Neem gerust contact met ons op en wij helpen je graag.