Lifestyle Salina/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Salina/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Salina/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig

769,00

Meer informatie

Lifestyle Salina/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig Met de Salina tuinstoel en de Sophia tuintafel creëer je een moderne en originele tuinset. De tuinstoelen zijn erg gemakkelijk in gebruik, onderhoudsarm en hebben een goed zitcomfort. Wil je zelf je tuinset samenstellen uit onze ruime collectie tuinmeubelen? Kom langs in één van onze megastores of neem contact op met onze verkoopadviseurs. Wij helpen je graag verder!
De Lifestyle Salina/Sophia 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet De Salina buitenstoel heeft een gepoedercoat aluminium frame en een kunststof zitting. De eetstoel is daardoor bijzonder weerbestendig en door het lichte gewicht gemakkelijk te verplaatsen. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De diningstoel is makkelijk in onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar!
Eigenschappen Lifestyle Sophia dining tuintafel 180 x 100 cm De Sophie diningtafel heeft een gepoedercoat onderstel en een tafelblad van gehard glas. Het aluminium zorgt ervoor dat de tuintafel licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Tijdens dit proces worden de poederdeeltjes in de oven eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en uiteindelijk hardt het uit tot een mooie, duurzame coating. Het tafelblad is van gehard veiligheidsglas. Deze materialen samen zorgen voor jarenlang tuinplezier!