Lifestyle Salina/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Salina/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Salina/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig

939,00

Meer informatie

Lifestyle Salina/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig De Lifestyle Salina/Valley tuinset heeft een modern karakter door de strakke Salina tuinstoel en de trendy Valley tuintafel 180 x 92 cm. De praktische tuinstoel is gemaakt van ultrastevig kunststof en gepoedercoat alumium. Door de slim gevormde kuip ervaar je een zeer goed zitcomfort. Bovendien is de tuinstoel zeer praktisch in het gebruik en daarnaast vrijwel onderhoudsvrij. Door de eigentijdse uitstraling van de tuinstoel vormt zich een prachtige combinatie met de tuintafel. De tuintafel bestaat uit een aluminium frame en een polywood tafelblad. Het polywood zorgt voor een natuurlijk tintje in een verder superhip tuinset. Benieuwd geworden? Kom dan langs in een Tuinmeubelshop Megastore in de buurt of neem contact met ons op.
Het Lifestyle Salina/Valley 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel De Lifestyle Salina dining tuinstoel is gemaakt van een hoogwaardig kunststof, het pootstel is volledig van gepoedercoat aluminium. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. De Lifestyle Salina tuinstoel is daarmee bijzonder weerbestendig. De tuinstoel is heel makkelijk te verplaatsen, doordat hij heel licht is. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De Lifestyle Salina dining tuinstoel is samen met de Valley tuintafel 180 x 92 cm bijzonder makkelijk in het onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar! Benieuwd naar de mogelijkheden binnen de Tuinmeubelshop collectie of wil je de Salina tuinstoel combineren met een tuintafel? Bekijk het online of neem contact met ons op. Wij geven je graag advies.
Eigenschappen Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm De Lifestyle Valley dining tuintafel 180 x 92 cm bestaat, net als de Salina dining tuinstoel, primair uit een antraciet aluminium frame. Dit frame is tijdens de productie door middel van een elektrostatisch proces gepoedercoat, waardoor de tuintafel goed is beschermd tegen alle weersomstandigheden. Daarnaast zorgt de duurzame poedercoating ervoor dat het aluminium niet kan gaan roesten. Aluminium is verder een lichtgewicht materiaal, waardoor de tuintafel eventueel ook makkelijk te verplaatsten is.
Het blad van de tuintafel voor buiten bestaat uit polywood latten. Dit materiaal is eveneens onderhoudsvrij. Naast de grote voordelen van polywood, is het belangrijk om rekening te houden met de synthetische aard van het materiaal. Wij raden aan om bij heel warme voorwerpen een onderzetter te gebruiken. Verder heeft polywood een sfeervolle hout-look. Dit zorgt voor een natuurlijke uitstraling. De combinatie van de genoemde materialen zorgt niet alleen voor een mooie ‘look’. De rechthoek tuintafel kan namelijk ook het hele jaar buiten blijven staan. Wanneer u de 4-persoons tuintafel extra wilt beschermen en mooi schoon wilt houden, adviseren wij om de polywood protector en de polywood cleaner van het merk Garden Collections te gebruiken. Deze producten dragen bij aan de levensduur van het polywood. Tevens voorkomen ze het ontstaan van vlekken.