Lifestyle Salina/Veneto 90 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Salina/Veneto 90 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Salina/Veneto 90 cm dining tuinset 5-delig

889,00

Meer informatie

Lifestyle Salina/Veneto 90 cm dining tuinset 5-delig Comfortabel ontspannen onder het genot van een hapje en drankje, dat is uitstekend mogelijk met de Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet in combinatie met de Lifestyle Veneto dining tuintafel 90 x 90 cm. De prachtige Lifestyle Salina dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Veneto dining tuintafel 90 x 90 cm is een echte blikvanger in je achtetuin of op je terras! Je kunt ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Salina/Veneto 90 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet
1 x Lifestyle Veneto dining tuintafel 90 x 90 cm
Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle Salina dining tuinstoel is gemaakt van een hoogwaardig kunststof, het pootstel is volledig van gepoedercoat aluminium. Poedercoating is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. De Lifestyle Salina tuinstoel is daarmee bijzonder weerbestendig. De kunststof buitenstoel is heel makkelijk te verplaatsen, doordat hij heel licht is. Onder de pootjes zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht deze aan slijtage onderhevig zijn. De Lifestyle Salina dining tuinstoel is bijzonder makkelijk in het onderhoud, een vochtige doek erover en de tuinstoel is weer zitklaar!
Eigenschappen Lifestyle Veneto dining tuintafel 90 x 90 cm
De Lifestyle Veneto dining tuintafel 90 x 90 cm is een strakke en eigentijdse teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het pootstel is gemaakt van aluminium en het tafelblad van duurzaam teakhout. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De houten tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tuintafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Lifestyle Veneto dining tuintafel 90 x 90 cm is een 2-4 persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tuintafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. Het is mogelijk om deze vierkante buitentafel het hele jaar buiten te laten staan. Wij adviseren je om je teakhouten tuinmeubel niet af te dekken met een afdekhoes.