Lifestyle Salina/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Salina/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Salina/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig

839,00

Meer informatie

Lifestyle Salina/Yala 180 cm dining tuinset 7-delig
Wil je geen gedoe, maar gewoon een modern diningset in je tuin? Dan is de Lifestyle Salina/Yala tuinsetcombinatie een ideale keuze. Door de witte kleur creeër je een frisse look en een ultiem zomergevoel. Door het aluminium frame is de tafel niet zwaar om te tillen. Geen gedoe dus. Ben je benieuwd naar de praktijk? Maak je liever een andere combinatie in ons uitgebreide assortiment? Kom dan snel langs in één van onze Megastores!
De Lifestyle Salina/Yala 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Salina dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Yala dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Lifestyle Salina dining tuinstoel
De Lifestyle Salina dining tuinstoel heeft een kuip van hoogwaardig kunststof. Het onderstel van de tuinstoel is van aluminium. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces. Hierbij wordt poeder op het aluminium aangebracht. Dit wordt verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie, zeer duurzame coating op de tuinstoel. Door de combinatie van deze materialen is de Lifestyle Salina tuinstoel uitstekend geschikt voor het gebruik in de tuin. Onder de pootjes van de Salina dining tuinstoel, zit een kunststof slijtdop. Hierdoor is de tuinstoel gemakkelijk te verplaatsen op het terras. Een kunststof slijtdop is altijd te vervangen, mocht hij aan slijtage onderhevig zijn. De Lifestyle Salina tuinstoel is eenvoudig te reinigen en kan het hele jaar door buiten staan.
Eigenschappen Lifestyle Yala dining tuintafel 180 x 92 cm
De Lifestyle Yala dining tuintafel bestaat uit een aluminium frame met een polywood tafelblad. Het aluminium frame is gepoedercoat in de kleur wit. Het poedercoaten is een elektrostatisch proces, waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes eerst vloeibaar (door de warmte), vervolgens stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Aluminium is enorm populair in de tuinmeubelwereld, omdat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Het tafelblad van de Lifestyle Yala dining tuintafel is van polywood. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit maakt het licht in gewicht en weerbestendig, waardoor je de tuintafel het hele jaar buiten kan laten staan. Bovendien heeft het polywood tafelblad een houtstructuur, zodat je de look en feel van een houten tafelblad krijgt. Deze tuintafel in de maat 180 x 92 cm biedt plaats aan 4 tot 6 personen. De tuintafel kan gereinigd worden met een mild schoonmaakmiddel.