Lifestyle Sella/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Sella/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Sella/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig

849,00

Meer informatie

Lifestyle Sella/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig
Ben jij op zoek naar een tuinset waar je uren in kunt dineren en genieten van het buiten? Dan is de Lifestyle Sella dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm wat voor jou. Het leuke van deze tuinset is dat je deze kunt omtoveren tot een picknick set met een tuinbank van de Lifestyle Forest serie. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Sella/Forest 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Sella dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm Eigenschappen Lifestyle Sella dining tuinstoel
De Lifestyle Sella dining tuinstoel is een trendy en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop met een bijzonder goed zitcomfort. De tuinstoel is volledig gemaakt van gepoedercoat aluminium. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Sella dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op de tuinstoel. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 180 x 92 cm
De Lifestyle Forest dining tuintafel is een tuintafel met een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur zodat je de look en feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.