Lifestyle Sella/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig
Lifestyle Sella/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig

Lifestyle Sella/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig

959,00

Meer informatie

Lifestyle Sella/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig
Op zoek naar een comfortabele tuinset met een stijlvolle uitstraling? Dan is de Lifestyle Sella dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Madras dining tuintafel 220 x 90 cm een echte aanrader. De tuinset is onderhoudsvrij en eenvoudig te verplaatsen. Dit doordat beide producten van aluminium zijn gemaakt. Een groot voordeel dus! Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Sella/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6 x Lifestyle Sella dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Madras dining tuintafel 220 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Sella dining tuinstoel
De Lifestyle Sella dining tuinstoel is een trendy en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop met een bijzonder goed zitcomfort. De tuinstoel is volledig gemaakt van gepoedercoat aluminium. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Sella dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op de tuinstoel. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Madras dining tuintafel 220 x 90 cm
De Lifestyle Madras dining tuintafel is een trendy tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating op is aangebracht. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 220 x 90 cm biedt plaats aan 6 tot 8 personen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel. Heb je vragen of wil je advies? Neem gerust contact met ons op. Wij helpen je graag verder!