Lifestyle Sella/Valence 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Sella/Valence 180 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Sella/Valence 180 cm dining tuinset 5-delig

909,00

Meer informatie

Lifestyle Sella/Valence 180 cm dining tuinset 5-delig
Ben jij op zoek naar een tuinset met de look van hout, maar niet het onderhoud dat daarbij hoort? Dan is de Lifestyle Sella dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Valence dining tuintafel 180 x 100 cm wat voor jou. De Lifestyle Sella dining tuinstoel is gemaakt van aluminium en textileen. Dit textileen vormt mee met jouw lichaam, dus je zit altijd comfortabel. Ook is de tuinstoel stapelbaar en dus eenvoudig op te bergen. De Lifestyle Valence dining tuintafel 180 x 100 cm is volledig gemaakt van aluminium, maar heeft de look van teakhout latten. De grote voordelen hiervan zijn dat de tuintafel onderhoudsvrij en licht van gewicht is. Er blijft voor jou dus meer tijd over om te genieten van de zon en gezelligheid. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op over de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Sella/Valence 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Sella dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Valence dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Sella dining tuinstoel
De Lifestyle Sella dining tuinstoel is een trendy en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop met een bijzonder goed zitcomfort. De tuinstoel is volledig gemaakt van gepoedercoat aluminium. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Sella dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op de tuinstoel. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Valence dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Valence dining tuintafel heeft weinig onderhoud nodig. Het aluminium frame behoeft zelfs helemaal geen onderhoud. Gepoedercoat aluminium is het ideale materiaal voor buiten; stevig, roestvrij en licht van gewicht. Op het frame van de tuintafel ligt een teakhouten blad. De tafelbladen van Tuinmeubelshop zijn van hoge kwaliteit. De bomen waarvan deze teakhouten bladen zijn gemaakt, zijn op een verantwoorde manier geplant en gekapt. Om de kleur van het blad te behouden, adviseren wij het tafelblad te behandelen met een teakprotector van Garden Collections. Wanneer het blad niet behandeld wordt, zal het vergrijzen, dit doet niets af van de stevigheid van deze mooie dining tuintafel.