Lifestyle Stella/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Stella/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig
1.594,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.594,00.1.269,00Huidige prijs is: €1.269,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Stella/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.594,00.Huidige prijs is: €1.269,00.

-20%

Meer informatie

Lifestyle Stella/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk genieten van een zomerse avond met een hapje en een drankje? Dat is vanzelfsprekend aan het moderne Lifestyle Stella/Forest dining tuinset. Je kan ook je eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren.
De Lifestyle Stella/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 3 x Lifestyle Stella dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm
* 1 x Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm Eigenschappen Lifestyle Stella dining tuinstoel antraciet
De Lifestyle dining tuinstoel is volledig gemaakt uit hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het sterk, licht van gewicht en onderhoudsvrij is. Bovendien is de tuinstoel voorzien van een duurzame poedercoating, wat extra sterke beschermlaag vormt. De Lifestyle Stella dining tuinstoel kan het hele jaar door buiten blijven staan, en is eenvoudig te reinigen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm
De Lifestyle Forest dining tuintafel is een tuintafel met een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur zodat je de look en feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest dining tuintafel is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.
Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm
De Lifestyle Forest picknickbank is een bank met een polywood bovenplanken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen. Dit zorgt ervoor dat het licht van gewicht is en volledig weerbestendig. Bovendien zijn de bovenplanken voorzien van een houtstructuur zodat je de look en feel van het houten tafelblad krijgt. Het pootstel van de picknickbank is gemaakt van aluminium. Aluminium heeft als voordelen dat het licht van gewicht is, een strakke uitstraling geeft en volledig weerbestendig is. De Lifestyle Forest picknickbank is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picnkickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.