Lifestyle Stella/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Stella/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Stella/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig

889,00

Meer informatie

Lifestyle Stella/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig Als je op zoek bent naar een ultramoderne tuinset dat bestaat uit hoogwaardige materialen, dan is de Lifesytle Stella dining tuinstoel in combinatie met de Lifestyle Residence dining tuintafel 164 x 94 cm wellicht precies wat je zoekt. De buitenstoel heeft een zeer strak lijnenspel en vormt een unieke combinatie met de eettafel. De zitverhouding is daarnaast erg prettig. De tuintafel heeft een natuurlijk karakter, met dank aan het gebruik van keramiek voor het tafelblad. De diningtafel biedt plaats aan vier tot zes personen. Wil je graag meer weten over dit tuinmeubelen set of onze andere vele mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via chat of mail. Nog liever zien wij je komst tegemoet in één van onze megastores!
De Lifestyle Stella/Residence 164 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
4 x Lifestyle Stella dining tuinstoel
1 x Lifestyle Residence tuintafel 164 x 94 cm
Eigenschappen Lifestyle Stella dining tuinstoel stapelbaar De Lifestyle Stella dining tuinstoel is volledig gemaakt uit hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het sterk, licht van gewicht en onderhoudsvrij is. Bovendien is de buitenstoel net als de eettafel voorzien van een duurzame poedercoating, wat een extra sterke beschermlaag vormt. De tuinstoel kan het hele jaar door buiten blijven staan, en is eenvoudig te reinigen met een mild sopje.
Eigenschappen Lifestyle Residence tuintafel 164 x 94 cm Deze diningtafel is geheel onderhoudsvrij. Zowel het aluminium frame als de keramieken platen in deze buitentafel kun je na gebruik afnemen met een vochtige doek, of schoonmaken met onze Multi Surface reiniger. Aluminium is het ideale materiaal voor buiten: stevig, roestvrij en licht van gewicht. Het aluminium frame is gepoedercoat, poedercoaten betekent dat er een extra beschermlaag onder hoge temperatuur is aangebracht op het aluminium. De platen in de buitentafel zijn gemaakt van keramiek, keramiek is een soort steen dat hittebestendig is tot wel 450°C graden. Wat erg fijn is voor als je bijvoorbeeld ’s avonds gezellig wilt dineren en er een hete schaal op de tafel moet staan. Voedselresten kunnen niet in de tafel trekken. Keramiek is een natuurlijk product wat de tuintafel erg duurzaam maakt. De tafel is geheel onderhoudsvrij en 100% kleurvast. Aan de eettafel kunnen vier tot zes stoelen staan. Aandachtspunten voor deze tafel zijn: kijk uit met zuren, harde schuurmiddelen en agressieve chemische producten. Heb jij nog vragen over het onderhoud van onze tuinmeubelen? Neem eens een kijkje op onze website en stel gerust je vraag via de chat!