Lifestyle Treviso/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Treviso/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

Lifestyle Treviso/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig

919,00

Meer informatie

Lifestyle Treviso/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig
Lekker ontspannen doe je in dit prachtige tuinset uit de collectie van Tuinmeubelshop. Je zit heerlijk in de Treviso dining tuinstoel. De tuinstoel heeft een strak design wat perfect aansluit bij de unieke Villagio tuintafel. Het is ook mogelijk om jouw eigen tuinset samen te stellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem contact met ons op of bezoek één van onze megastores en laat je adviseren.
De Lifestyle Treviso/Villagio 170 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Treviso dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm Eigenschappen Lifestyle Treviso dining tuinstoel
De Lifestyle Treviso dining tuinstoel is een fraai vormgegeven en comfortabele tuinstoel in het assortiment van Tuinmeubelshop. De tuinstoel heeft een aluminium frame. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is en niet kan roesten. Hiermee is de Treviso stapelbare tuinstoel volledig weersbestendig. Daarnaast heeft de Treviso tuinstoel een bekleding van textileen. Dit is een kunststof materiaal wat zacht aanvoelt en mee vormt, zodra je op de stoel gaat zitten. Hierdoor ontstaat een goed zitcomfort. Bij de Treviso dining tuinstoel wordt standaard een comfortabel kussen geleverd, wat het zitcomfort extra bevordert. Aan de onderkant van de tuinstoel zijn kunststof slijtdopjes aangebracht, waardoor de tuinstoel makkelijk verschoven kan worden.
Eigenschappen Lifestyle Villagio dining tuintafel 170 x 90 cm
De Lifestyle Villagio dining tuintafel is een volledig aluminium tuintafel. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Lifestyle Villagio dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het aluminium is volledig behandeld met een poedercoating wat een extra beschermlaag geeft. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een mild reinigingsmiddel.