Lifestyle Verona/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Verona/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig
2.395,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.395,00.1.869,00Huidige prijs is: €1.869,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.395,00.Huidige prijs is: €1.869,00.

-22%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig 
Wil je iets opvallends op je terras? Kies dan voor een picknickset! Deze trendy tuinset is echt een aanrader. De tuinset bestaat uit de Lifestyle Verona dining tuinstoel met de Lifestyle Forest tuintafel en Lifestyle Forest picknickbank. Het geheel heeft een speelse en stijlvolle uitstraling en is daarbij ook onderhoudsarm. Echt een tuinset waarmee je heerlijk kunt genieten van lang tafelen of borrelen met vrienden en familie. Wil je meer weten over deze tuinset of liever zelf je tuinset samenstellen? Kom dan langs in één van onze megastores of neem contact met ons op. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Verona/Forest 240 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit: 
* 3 x Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm 
* 1 x Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel antraciet
De kuip van deze stoel is gemaakt van rope. Rope is een polyester touw dat tijdens de productie maximaal wordt opgerekt. Hierdoor ontstaat een perfecte spanning in het materiaal. Daardoor ontstaat er een uniek en fantastisch zitcomfort. Rope is kleurvast en onderhoudsarm. Na een buitje is de stoel ook snel weer droog. Rope is makkelijk schoon te maken met groene zeep of met de Multi Surface cleaner van het merk Garden Collections. Het frame van de stoel is gemaakt van gepoedercoat aluminium. Deze poedercoating, die onder hitte, op het aluminium wordt aangebracht geeft de diningstoel de kleur antraciet en beschermt de eetstoel optimaal. Daarnaast is de tuinstoel hierdoor geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. 
Eigenschappen Lifestyle Forest picknickbank 210 x 36 cm 
De Forest picknickbank is gemaakt met polywood planken en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. De kunststof planken zijn voorzien van een houtstructuur zodat het voelt en lijkt op echt hout. Het onderstel is gemaakt van aluminium en is dus licht in gewicht. De Lifestyle Forest picknickbank is geschikt om het hele jaar door buiten te blijven staan. De picknickbank kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden. 
Eigenschappen Lifestyle Forest dining tuintafel 240 x 92 cm 
De Forest eettafel heeft een polywood tafelblad en een aluminium pootstel. Polywood is een samenstelling van kunststoffen wat volledig weerbestendig is en licht in gewicht. Bovendien is het tafelblad voorzien van een houtstructuur waardoor je de look and feel van echt teakhout krijgt. Het pootstel van de tuintafel is gemaakt van aluminium. Aluminium is volledig weerbestendig, licht in gewicht en heeft een strakke uitstraling. De Forest tuintafel is geschikt om het hele jaar buiten te laten staan. De tuintafel kan met een mild schoonmaakmiddel gereinigd worden.