Lifestyle Verona/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig
Lifestyle Verona/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig
2.661,00 Oorspronkelijke prijs was: €2.661,00.1.989,00Huidige prijs is: €1.989,00. Meer informatie
Aanbieding!

Lifestyle Verona/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig

Oorspronkelijke prijs was: €2.661,00.Huidige prijs is: €1.989,00.

-25%

Meer informatie

Lifestyle Verona/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig
Geniet van een gezellige borrel met vrienden of zomaar van een mooie zomerdag in de stijlvolle Lifestyle Verona/Palta 180 cm dining tuinset. De Lifestyle Verona dining tuinstoel vormt samen met de Lifestyle Palta dining tuintafel een mooi landelijk tuinset met moderne accenten. De buitenttafel van 180 x 100 cm biedt plaats voor 4 tot 6 personen. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden of kom eens langs in één van onze megastores. Wij adviseren je graag!
De Lifestyle Verona/Palta 180 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Lifestyle Verona dining tuinstoel
* 1 x Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm Eigenschappen Lifestyle Verona dining tuinstoel
De Lifestyle Verona tuinstoel is een prachtige, unieke en zeer comfortabele tuinstoel. De schitterende strakke lijnen van het aluminium frame lopen naadloos over in de rope draden waarmee het zitgedeelte en het ruggedeelte van de tuinstoel gemaakt zijn. Dit geeft de buitenstoel een geheel unieke look. De kleur taupe van de rope draden zorgen ervoor dat de tuinstoel zowel past op een modern als op een landelijk terras. De rope tuinstoelen winnen enorm aan populariteit en zijn niet meer weg te denken binnen de wereld van tuinmeubelen. Advies nodig of jouw eigen tuinset combineren met een tuintafel? Kom langs in één van onze megastores of vraag online om advies.
Eigenschappen Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm
De Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm is een stoere en degelijke teakhouten tafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. Het tafelblad en robuuste frame maakt dit tot een echte eyecatcher. Het pootstel is van aluminium. Het voordeel van aluminium is dat het licht van gewicht is, sterk is en niet kan roesten. De tuintafel is gemaakt van duurzaam teakhout afkomstig van gecertificeerde plantages uit Indonesië. De tafel is voorzien van het Indonesian Legal Wood® label, wat betekent dat het teakhout een duurzame afkomst heeft. De Lifestyle Palta dining tuintafel 180 x 100 cm is een royale 4-persoons tuintafel. Het teakhout is behandeld met een Old Teak Greywash finish, wat de tafel een stoere en tijdloze uitstraling geeft. De stoere uitstraling van deze tuintafel uit zich na verloop van tijd in de natuurlijke werking van het teakhout, zoals kleine haarscheurtjes en vergrijzing. Je kunt ervoor kiezen om de tuintafel volledig te laten vergrijzen of om de kleur te behouden, zoals de tuintafel uit de verpakking komt. Hiervoor zijn de speciaal ontwikkelde Garden Collections onderhoudsproducten beschikbaar. De Palta tuintafel is voorzien van een stevig pootstel, wat ervoor zorgt dat de tafel altijd stabiel staat. Het is mogelijk om de tuintafel het hele jaar buiten te laten staan. We adviseren je om de teakhouten tuinmeubelen niet af te dekken met een afdekhoes.