Presto Donato/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig
Presto Donato/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig
1.859,00 Oorspronkelijke prijs was: €1.859,00.1.389,00Huidige prijs is: €1.389,00. Meer informatie
Aanbieding!

Presto Donato/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig

Oorspronkelijke prijs was: €1.859,00.Huidige prijs is: €1.389,00.

-25%

Meer informatie

Presto Donato/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig
De Donato tuinstoel verstelbaar van het merk Presto in combinatie met de Lifestyle Madras tuintafel 220 cm is een parel voor in je tuin. Deze mooie tuintafel heeft een moderne uitstraling en in combinatie met de Donato tuinstoel is je ultieme tuinset compleet. Komt gerust eens bij ons langs om ook de rest van onze meubels te zien en te proberen. Welkom!
De Presto Donato/Madras 220 cm dining tuinset 7-delig bestaat uit:
* 6x Presto Donato dining tuinstoel verstelbaar
* 1x Lifestyle Madras dining tuintafel 220 x 90 cm Eigenschappen Presto Donato tuinstoel verstelbaar
De Presto Donato standenstoel is het paradepaardje van de Presto standenstoelen collectie. Deze verstelbare tuinstoel heeft een perfect zitcomfort door de voorgevormde (ergonomische) rug en zitgedeeltes. Daarnaast is de Donato tuinstoel uitgevoerd met een stevig textileen ruggedeelte wat een extra luxe uitstraling geeft.  De Donato tuinstoel matcht perfect met de Madras tuintafel. De voordelen van de stoel zijn:
* Verstelbaar in 5 standen
* Gemakkelijk opklapbaar
* Ergonomisch zit en ruggedeelte Eigenschappen Lifestyle Madras dining tuintafel 220 x 90 cm 
De Lifestyle Madras dining tuintafel is een trendy tuintafel uit de collectie van Tuinmeubelshop. De tuintafel heeft een aluminium frame waarop een antracietkleurige poedercoating op is aangebracht. Precies dezelfde kleur als de Presto Donato standenstoel. Poedercoaten is een elektrostatisch proces waarbij poeder op het aluminium wordt aangebracht. Vervolgens wordt dit verhit in een oven. Tijdens het uitharden worden de poederdeeltjes door de warmte eerst vloeibaar, daarna stroperig en tenslotte uitgehard tot een mooie en duurzame coating op het frame van de tuintafel. Het tafelblad is gemaakt van keramiek dat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een sterk en hard materiaal. De tuintafel in de maat 220 x 90 cm biedt plaats aan 6 tot 8 Donato tuinstoelen en is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is makkelijk te reinigen met een mild reinigingsmiddel, dit geldt ook voor de dining tuinstoel.