Presto Donato/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
Presto Donato/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig

Presto Donato/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig

919,00

Meer informatie

Presto Donato/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig
Heerlijk borrelen tot laat in de avond, of relaxen in de zon met een goed boek? Het is mogelijk met de Donato/Varano tuinset! De Donato tuinstoel is verstelbaar in verschillende standen, en kan goed gecombineerd worden met de Varano tuintafel. Je kunt ook jouw eigen tuinset samenstellen uit onze grote collectie tuinmeubelen. Neem gerust contact met ons op of kom langs in één van onze megastores en laat je adviseren.
De Presto Donato/Varano 160 cm dining tuinset 5-delig bestaat uit:
* 4 x Presto Donato standenstoel antraciet
* 1 x Lifestyle Varano dining tuintafel 160 x 90 cm Eigenschappen Preston Donato standenstoel antraciet
De Preston Donato standenstoel is gemaakt van duurzame materialen. Het frame van de standenstoel is gemaakt van hoogwaardig aluminium. Dit materiaal heeft als voordelen dat het licht van gewicht en heel sterk is. Bovendien is het aluminium voorzien van een sterke poedercoat laag, waardoor de tuinstoel extra beschermd wordt. De antraciet kleur geeft de tuinstoel een stijlvolle en tijdloze uitstraling. De Presto Donato standenstoel is eenvoudig inklapbaar, en hierdoor makkelijk op te bergen of te verplaatsen. De rugleuning en zitting is omspannen met textileen. Dit is een kunststof materiaal wat volledig weersbestendig is. Daarbij is het een flexibel materiaal wat meevormt met je lichaam. Hierdoor ontstaat een optimaal zitcomfort.
Eigenschappen Domani Varano dining tuintafel 160 x 90 cm
De Domani Mondello dining tuintafel is een aluminium tuintafel met een gehard glazen blad. Aluminium heeft als voordeel dat het licht van gewicht is en onderhoudsvrij. Dit maakt de Domani Mondello dining tuintafel tot een duurzame aanschaf. Het tafelblad is gemaakt van keramiek wat is aangebracht op gehard veiligheidsglas. Dit is een hard en sterk materiaal. De tuintafel is geschikt om het gehele jaar door buiten te blijven staan. De tuintafel is eenvoudig schoon te maken met een milld reinigingsmiddel.